חשש להריון מחוץ לרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להריון מחוץ לרחם
    דניאל
    12/11/2013

שלום,

הווסת האחרונה שלי הייתה ב12\10\13, המחזור שלי עומד על כ28 יום בדרך כלל ולעטים מקדים ביומיים.

לאחר שנה של ניסיונות הגיע האיחור במחזור כך שהאיחור במחזור הוא כ3 ימים לערך, ביום ראשון ערכתי בדיקת בטא והתוצאה הייתה 752.
    בלילה של יום שבת חשתי כאב חד בצד שמאל בבטן התחתונה שנמשך כ30 שניות בערך ונעלם כלא היה, ביום למחרת הכל היה רגיל גם בלילה אך היום בלילה שוב התעוררתי מאותו הכאב שנמשך כ30 שניות בערך.
    חוץ מהכאבים הללו אין לי עוד סימנים כמו דימום או הפרשות.

היום רופאת נשים שלי הפנתה אותי לבדיקת אולטרסוונד מחשש להריון מחוץ לרחם ואמרה לי לבצע אותה רק בשבוע הבאה.

אני מאוד לחוצה ,חכתי להריון הזה הרבה זמן ורציתי לדעת מה הסיכוי שאכן זה הוא הריון מחוץ לרחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להריון מחוץ לרחם

הוספת תגובה

• חשש להריון מחוץ לרחם - תגובה

ד``ר אריה לידור
    13/11/2013

שלום לך
    אם קיימת עליה תקינה בערכי הביטא ובהמשך נצפה שק הריון תוך רחמי ( מעבר לערך 1500 ) נשללת בזאת האפשרות שהעלית להריון חוץ רחמי
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! , אכן הביטא עלתה ל1943.

דניאל
    14/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו