טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני ממש לפני לידה ורציתי לדעת מכיוון שאינני מתכוונת להניק חשבתי להתחיל ליטול גלולות מיד לאחר לידה. האם אפשר ליטול גלולות כ מספר ימים לאחר הלידה ולא לחכות שבועיים? אני זקוקה לגלולת מבחינה רפואית כדי למנוע הופעה של ווסת שגרמה לי בהריון הקודם להתקף של טרשת נפוצה (כחודש וחצי לאחר לידה )השינויים ההורמונלים טרום הביוץ).נטילת גלולות מונעת ביוץ ובעקבות זאת מונעת התקפים.
מה יקרה אם אתחיל בגלולות מיד לאחר לידה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך אם בריאותך הכללית מאפשרת זאת ווללא רקע של מחלות במשפחה או הפרעות קרישה או מיגרנות יכולה להתחיל בגלולות גם מספר ימים לאחר הלידה בהצלחה ד"ר אריה לידור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר