שילייה נמוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילייה נמוכה
    ויקי
    17/11/2013

שלום,
    אני בשבוע 16 להריון הרביעי שלי. כל ההריונות עד עכשיו היו בלי בעיות ובלידה רגילה. שבוע שעבר ביצעתי סקירה מוקדמת ונודע לי שהשילייה שלי נמוכה כ15 מ"מ מהפתח (אחורית). אציין שאין לי דימומים.
    רופאת הנשים שלי לא אמרה לי שום הגבלות וגם אני חוץ מסיכוי לקיסרי לא ידעתי על כלום. לאחר שנכנסתי לכל מיני פורומים, ראיתי שיש הגבלה לקיום יחסי מין וטיסות.
    אני אמורה לטוס בעוד שבועיים לפריס ל 5 ימים.
    אם אבצע אולטראסאונד בעוד שבוע יש סיכוי לראות אם היא עלתה?
    מאיזה מרחק זה נחשב "בטוח"?
    האם יש סיכון כלשהו אם אטוס?
    אני מרגישה טוב, ומאוד רוצה לטוס...
    אשמח לתשובה בהקדם.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילייה נמוכה

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה תשובה בהקדם!

ויקי
    18/11/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי????

ויקי
    20/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילייה נמוכה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    21/11/2013

שלום לך
    אין כל בעיה בהריון עם שליה נמוכה ולא חלה עלייך שום מגבלה מבחינה זו כולל טיסה. אין צורך בניתוח קיסרי בגלל מיקום שליה זה . ייתכן ואולטרהסאונדים הבאים תעלה קצת השליה אך כאמור גם אם לא אין כל בעיתיות במיקומה הנוכחי
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו