מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקיפות עורפיתאפרת30/11/2013
אני בהריון בשבוע 8. הרופא נתן לי הפנייה לשקיפות עורפית בקופה אבל אמר שאפשר לעשות גם שקיפות מורחבת פרטית. יש הבדל בין האפשרויות? למה כדאי לשלם על בדיקה פרטית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות
סופי02/12/2013אני עשיתי בהריון הקודם שקיפות אצל רופא בעלות של 40 ₪ והייתה בדיקה נהדרת הוא ראה דברים רבים והשקיע לפחות חצי שעה. בהריון הנוכחי עשיתי שקיפות בקופה תוך 5 דקות הרופא סיים ויצאתי עם הרגשה של חפיפניקיות. עדיף ללכת לרופא שאת סומכת עליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
sharonbarr03/12/2013לא הולכת!!
חברה ספרה לי כי השקיפות בקופה בסניף הייתה ממש לא לעניין.
שקיפות קצרה, לא רואים כלום, לא מסבירים. ממש סתם.
חברות אחרות אמרו לי שאפשר ללכת לרופאים של הקופה פרטי ללא תשלום דרך הביטוח של המושלם.
אצל הרופאים במרפאה כולם אומרות שרואים יפה ידיים ורגליים ומוח וממש כמעט את כל העובר. כל זה בזמן השקיפות!!!
נראה לי שאני יילך רק לפרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני
sharonbarr03/12/2013הבת דודה שלי הלכה לפני שבוע לרופא של מכבי לשקיפות שבן.
הוא בדק אותה חצי שעה, כמעט כמו סקירה!
היו צילומים בצבע, ראו ידיים ורגלייים והכל. וגם מדדו שקיפות. אפילו ראו זרימת דם בצבע!
הלכתי לקופה לסניף כאילו לשקיפות והיו ממש לא טוב.
זה נמשך גג 7 דקות, ולא ראיתי כלום.
ממש התבאסתי. חשבתי שיהיה כמו לבת דודה שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיפות עורפית - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ04/12/2013חבל על הכסף
תשקיעי בסקירה מורחבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)