כניסה להריון ולידת קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון ולידת קיסרי
    עדן
    01/12/2013

שלום רב, ביולי האחרון עברתי לידה קיסרית בעקבות מצג עכוז התינוקי אוטוטו בין 5 חודשים ואני מעוניינת להיכנס שוב להריון וגם את ההריון הזה ללדת בקיסרי השאלה שלי היא אם זה בסדר להיכנס עכשיו להריון או שאני צריכה לחכות שיעבור זמן מהלידה והניתוח עצמו? ובמידה ונכנסתי להריון האם זה נחשב להריון בסיכון? ומה יכול להיות ההשלכות לכניסה להריון אחרי זמן קצר של לידה קיסרית אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה להריון ולידת קיסרי

הוספת תגובה

• כניסה להריון ולידת קיסרי - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    02/12/2013

שלום.
    הבעיה היא ריפוי והגלדת הצלקת הרחמית שבוצעה בחתך הרחמי בזמן הקיסרי.לכן מקובל להמתין בין חצי שנה לשנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

עדן
    02/12/2013

יש בדיקות מסוימות שאני צריכה לעשות לפני?
    ותודה רבה על התשובה הזריזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    02/12/2013

שלום.
    בעקרון להיבדק אצל רופא הנשים שלך ולהחליט ביחד על מועד מומלץ לכניסה להריון.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו