טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ערב טוב, אני ובעלי מנסים להקלט להריון... בחודש האחרון מתרחשת אצלי תופעה דיי מוזרה... אשמח להסבר.. בדרך כלל אני מקבלת מחזור כל 32 יום לערך... בחודש האחרון קיבלתי לאחר 28 יום. עכשיו שוב אחרי 28 יום התחיל לי דימום קל ביותר ובעיקר הפרשות חומות...כבר יומיים הרגשתי מעט דקירות בבטן התחתונה... אבל עדין לא קיבלתי את המחזור שאליו אני רגילה... על מה זה יכול להצביע? הייתכן שזו השתרשות? אשמח לייעוץ בעניין. תודה רבה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה רבה ושוב שלום, בצעתי היום בבוקר בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי, אך ההפרדות החלו להיחלש וטרם קיבלתי וסת רגילה... האם ייתכן שבצעתי את הבדיקה מוקדם מידיי? או שהמחזור עומד ״להפתיע״ אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר