טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בהריון מטיפול IVF, היום התחלתי שבוע 6 ועשיתי אולטרסואונד וגינלי. נמצא עובר עם דופק ב"ה. נמצאו גם ציסטות, אחת בכל שחלה, האחת 40 מ"מ והשניה 43 מ"מ. מאז הבדיקה אני מרגישה כאב בשחלה השמאלית, האם זה מסוכן? לקחתי אקמול והכאבים לא חולפים. אם חלילה יהיה חשש לתסביב או להתפרצות גופיף צהוב (דבר שקרה כבר בעבר) מה עושים במקרה של הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר