מי שפיר- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי שפיר- דחוף
    הילה
    01/04/2008

שלום
    אושפזתי בבי"ח לאחר שאובחנה אצלי ברונכיט ודלקת ריאות, פנאומוניה (או תסמינים של דלקת ריאות) במהלך 4 ימים, בהיותי בשבועות 18+6 - 19+2.
    במהלך האישפוז קיבלתי טיפול אנטיביוטי בזינצף תוך ורידי ורוליד פומי.
    עברתי צילום חזה.
    ניתן לי אקמול בגלל חום גבוה 39.7. וכן סירן בגלל שיעול ולחה.
    השתחררתי תחת המשך טיפול אנטיביוטי פומי למשך 7 ימים-
    ZINNAT 500MG RULID 150MG
    בכלל אני ממעטת בלקיחת תרופות וקל וחומר בהריון, עד קבלת המחלה הזו לא לקחתי אפילו אקומול גם כשלא הרגשתי טוב. כעת יש לי חששות.. האם יש סיכוי מסוים שיגרם נזק לתינוקת שלי?
    אודה לכם מאד על הבעת דעתכם בעניין שמאד מעסיק אותי. אני בת 38 וזהו הריוני הראשון.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי שפיר- דחוף

הוספת תגובה

• טעות, הכותרת היא דלקת ריאות

הילה
    01/04/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    04/04/2008

התרופות שציינת מותרות בהריון, כולל צילום חזה בתנאי שבוצע תוך כדי כיסוי של הבטן.
    יש לפנות למכון ייעוץ טרטולוגי ירושליים – 02-6243669/3 , או - המרכז הרפואי רבין קמפוס בילינסון פתח תקווה טלפון לייעוץ: 9376911 03 , כל יום בין השעות שבע בבוקר לשלוש אחרי הצהריים, פרט ליום שישי . שם תוכלי לקבל אינפורמציה ספציפית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו