מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיליית פתח המצריכה קיסרי?naty8212/12/2013
שלום,
אני בשבוע 31+4. עוד משבוע 16 נאמר לי שהשליה היא אחורית מרגינלית/פתח, בסקירה השניה הרופא אמר שהיא בכלל שמאלית ומגיעה עד איזור הסגמנט התחתון אך לא פתח. רופאה אחרת אמרה לי בשבוע 27 שהיא שיליה אחורית המכסה את הפתח. והרופא מעקב שלי אמר שהשליה אחורית עד הפתח. היום עשיתי אולטרסאונד הערכת משקל ונאמר שהשליה אחורית וקצה השליה מרוחק 13 מ"מ מהפי הפנימי. מה זה אומר? האם אצטרך ניתוח קיסרי? האם המצב עדיין יכול להשתנות? ואם כן אז עד מתי אפשר לקבוע בוודאות אם יהיה קיסרי? כל הרופאים האלה עשו לי סלט בראש ולא הבנתי עדיין אם היא פתח או גבולית. אני אמורה להתחיל קורס הכנה ללידה עוד שבוע ואני רוצה לדעת מראש אם יש בכלל טעם ללכת במידה ואצטרך לעשות קיסרי...
אשמח לתשובה ברורה ולא מעורפלת, אני מאוד מוטרדת מהנושא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיליית פתח ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור15/12/2013ערב טוב
תשובה ברורה יכול לתת רק מי שעושה בדיקת על קול.
ללכת בקופה לרופא שיעשה על קול וגינאלי ויחליט.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)