גרד עז בהריון!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד עז בהריון!
    *אלה*
    13/12/2013

שלום רב, אני בשבוע 35+5 ומזה כשבוע וחצי סובלת מגרד עז ביותר בגפיים שלי ובבטן..:(
    הגעתי למיון בעקבות כך ואושפזתי בהריון בסיכון שם נשלל ממני כוליסטזיס והופסק טיפול באורזוליט וממשיכה עכשיו רק עם אהיסטון.. זה לא עוזר לי בכלל..:( אני סובלת ברמות קשות שוחררתי לביתי כי אין מה לעשות איתי יותר מידי:( נלקחה ביופסיית עור עד כה לא ידוע ממה נובע הגרד ככל הנאאה קשור בהריון..במכתב שחרור נאמר כי אם לא יחול שיפור עד שבוע 37 יישקלו ליילד.. אני נורא מפחדת ולא יודעת מה לעשות מפחדת שההחלטה תצטרך להיוצ בידיים שלי..מצד אחד לא רוצה ללדת מוקדם מצד שני לא יכולה לשאת עוד את הגרד הזה כולי כבר עם דם ופצעים מהגירודד:(
    מחכה לתשובה , תודה רבה...:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד עז בהריון!

הוספת תגובה

• מוכר עד כאב...

שירי
    16/12/2013

גם אני סבלתי מכך נוראות בהריון עם התאומות שלי, אין הרבה מה לעשות לפי הברורים שלי... גרדתי 3 חודשיים- מהשערות ועד קצה הזרת... בלילות הייתי מגרדת וביום נופלת למיטה מרוב עייפות, הייתי פצועה וחבולה מהבטן הרגליים הידיים וכו... השיא היה בלידה אי אפשר לתאר 5 שעות של גרודים מזעזעים,
    שבוע אחרי הלידה פתאום שמתי לב שאני לא מגרדת... :))
    שוכחים בסוף... עד ההריון הבא..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הממצא שלך היה?

*אלה*
    17/12/2013

שיגינמה היה המצצא שלך מדוע זה קורה? זה קרה לך בהריון נוסףף?! אמא סיוט! רק מי שיברה זאת יכולה להבין את החוסר אוהים של הגרדד..:( שלא נדעע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא...

שירי
    17/12/2013

ההריון הראשון הסתיים בשבוע 30.. כך שכנראה לשמחתי לא הספקתי להרגיש...
    ובהריון הנוכחי נחכה ונראה יש עוד זמן..
    לא היתה לי הבחנה מה זה, רק רצו לתת לי קורטיזונים ולא רציתי, אז פשוט סבלתי ולא בדומיה... ובאמת אף אחד לא יכול להבין!! הייתי מתקלחת חמש פעמים בלילה עם מים קרים \חמים...רק כדי לנסות להרגיע מעט...
    אבל השיא היה בלידה... [ילדתי ב 37+4] ובסוף בסוף גם זה עובר...
    המון המון הצלחה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה של הרופאים..

שירי
    17/12/2013

היתה איך לא?

הורמונים!!! :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד עז בהריון ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    16/12/2013

בוקר טוב

הסיבה ליילוד בגרד היא לא כדאי לרפא הגרד

אלא כדי למנוע מקרים מצערים שיכולים לקרוא לעובר.

ההחלטה על ילוד של הרופאים --- ההסכמה שלך.

כאשר מציעים זירוז זה בגלל שצריך.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך הגרד

*אלה*
    17/12/2013

לאחר אישפוז ממושך, אני מטופלת בסטרואידים 3 פעמים ביום הם מעלים לי את הסכרת שגם ככה הייתה גבולית ומאוזנת על ידי דיאטה ולכן אני גם מזריקה אינסולין בנוסף לכל הממצא הוא ככל הנראה puppp.. :( קוצים חיילד בשבוע 38 בעקבות הסכרת גם.. השאלה שלי אם זה עובר אחרי ההריון?? תוך כמה זמן?! אני מטופלת בסטרואידים כבר 4 ימים ורק הלילה החל שיפור קטנטן יש סיכוי שהם יעזרו בסוףף???!? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך הגרד - ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    18/12/2013

ערב טוב

אחרי הלידה יעבור

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו