מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרד עז בהריון!*אלה*13/12/2013
שלום רב, אני בשבוע 35+5 ומזה כשבוע וחצי סובלת מגרד עז ביותר בגפיים שלי ובבטן..:(
הגעתי למיון בעקבות כך ואושפזתי בהריון בסיכון שם נשלל ממני כוליסטזיס והופסק טיפול באורזוליט וממשיכה עכשיו רק עם אהיסטון.. זה לא עוזר לי בכלל..:( אני סובלת ברמות קשות שוחררתי לביתי כי אין מה לעשות איתי יותר מידי:( נלקחה ביופסיית עור עד כה לא ידוע ממה נובע הגרד ככל הנאאה קשור בהריון..במכתב שחרור נאמר כי אם לא יחול שיפור עד שבוע 37 יישקלו ליילד.. אני נורא מפחדת ולא יודעת מה לעשות מפחדת שההחלטה תצטרך להיוצ בידיים שלי..מצד אחד לא רוצה ללדת מוקדם מצד שני לא יכולה לשאת עוד את הגרד הזה כולי כבר עם דם ופצעים מהגירודד:(
מחכה לתשובה , תודה רבה...:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוכר עד כאב...
שירי16/12/2013גם אני סבלתי מכך נוראות בהריון עם התאומות שלי, אין הרבה מה לעשות לפי הברורים שלי... גרדתי 3 חודשיים- מהשערות ועד קצה הזרת... בלילות הייתי מגרדת וביום נופלת למיטה מרוב עייפות, הייתי פצועה וחבולה מהבטן הרגליים הידיים וכו... השיא היה בלידה אי אפשר לתאר 5 שעות של גרודים מזעזעים,
שבוע אחרי הלידה פתאום שמתי לב שאני לא מגרדת... :))
שוכחים בסוף... עד ההריון הבא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הממצא שלך היה?
*אלה*17/12/2013שיגינמה היה המצצא שלך מדוע זה קורה? זה קרה לך בהריון נוסףף?! אמא סיוט! רק מי שיברה זאת יכולה להבין את החוסר אוהים של הגרדד..:( שלא נדעע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא...
שירי17/12/2013ההריון הראשון הסתיים בשבוע 30.. כך שכנראה לשמחתי לא הספקתי להרגיש...
ובהריון הנוכחי נחכה ונראה יש עוד זמן..
לא היתה לי הבחנה מה זה, רק רצו לתת לי קורטיזונים ולא רציתי, אז פשוט סבלתי ולא בדומיה... ובאמת אף אחד לא יכול להבין!! הייתי מתקלחת חמש פעמים בלילה עם מים קרים \חמים...רק כדי לנסות להרגיע מעט...
אבל השיא היה בלידה... [ילדתי ב 37+4] ובסוף בסוף גם זה עובר...
המון המון הצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה של הרופאים..
שירי17/12/2013היתה איך לא?
הורמונים!!! :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד עז בהריון ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור16/12/2013בוקר טוב
הסיבה ליילוד בגרד היא לא כדאי לרפא הגרד
אלא כדי למנוע מקרים מצערים שיכולים לקרוא לעובר.
ההחלטה על ילוד של הרופאים --- ההסכמה שלך.
כאשר מציעים זירוז זה בגלל שצריך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הגרד
*אלה*17/12/2013לאחר אישפוז ממושך, אני מטופלת בסטרואידים 3 פעמים ביום הם מעלים לי את הסכרת שגם ככה הייתה גבולית ומאוזנת על ידי דיאטה ולכן אני גם מזריקה אינסולין בנוסף לכל הממצא הוא ככל הנראה puppp.. :( קוצים חיילד בשבוע 38 בעקבות הסכרת גם.. השאלה שלי אם זה עובר אחרי ההריון?? תוך כמה זמן?! אני מטופלת בסטרואידים כבר 4 ימים ורק הלילה החל שיפור קטנטן יש סיכוי שהם יעזרו בסוףף???!? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הגרד - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור18/12/2013ערב טוב
אחרי הלידה יעבור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)