מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי דימום לאחר לידה...עדי23/12/2013
ילדתי לפני שבועיים ויומיים בלידה די טראומטית. הגעתי לביה"ח עם פתיחה מלאה ועובר במצג עכוז (יותר נכון רגליים...). הכניסו אותי לחדר ניתוח, ואז התינוקת הוציאה רגל החוצה... בגלל שהייתי בפתיחה מלאה והרגל שלה הייתה בחוץ, ובנוסף- היא הייתה קטנה (2,400 ק"ג, שבוע 37)- יילדו אותי ככה. (מצג רגליים, בלידה רגילה, בלי שום משככי כאבים או משהו כזה...)
אחרי הלידה היה לי דימום ממש מטורף, והתחילו שוב לטפל בי, עד שהרופא זיהה אזור שהוא כנראה לא תפר או לא תפר כמו שצריך.
הוא תפר שוב, עד שהגיע למקום שאי-אפשר היה לתפור, ולכן שם פד-לחץ (מגנזיום...?!).
בשלב הזה הדימום סופסוף נרגע.
כרגע אני שבועיים ויומיים אחרי הלידה ועדיין יש לי הפרשות חומות (אמנם לא דימום, ולא הרבה אבל בכל זאת הפרשות...), במיוחד כשאני מתיישבת או נעמדת. ועדיין יש קצת כאבים בתפרים.
האם זה הגיוני?
תודה, עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי דימום לאחר לידה... - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/12/2013הגיוני
במידה וכאבים או דמם חריג תפני לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)