מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון בגיל מבוגראריאלה02/04/2008
בוקר טוב
בת 45 גרושה ואמא לשלושה ילדים שהקטנה מהם בת 9
כרגע בהריון ספונטני מהחבר שלי
אשה בריאה בדרך כלל עם משקל תקין
רופא הנשים שלי טוען שאין סכנה בהריון בגיל שלי
לא הייתי רגועה וביקרתי אצל רופאת המשפחה והיא מיד אמרה שאני אהיה פסיכית גמורה אם אשאיר את ההריון בגילי הסכנה למומים בעובר או לחיי הם אמיתיים. טוענת שאני יכולה לפתח סכרת], לחץ דם כליות לב כל דבר בהריון בגיל הזה וכדאי מיד לבצע הפלה
מדוע רופא הנשים לא דיבר כך?
אני מאוד אוהבת את בן הזוג שלי ונורא רציתי ילד ממנו
לפני שנתיים וחצי ביצעתי הפלה יזומה מהבעל הקודם בגלל שלא רצה ובגלל גילי
מי צודק משני הרופאים ומה עושים
אני כרגע בשבוע 5 + 4 האם אפשר לבצע הפלה בגילי בכדורים או שמאוחר כבר?
אשמח לשמוע עצתכם
אני מוטרדת ולא מפסיקה לבכות לרגע
תודה
אריאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופאה...
שלי02/04/2008אבל למה שרופאה תפחיד אותך ככה? הרבה נשים ילדו בגיל הזה וגם נשים בגיל 50 יולדות היום. סביר להניח שיש יותר סיכונים וצריך להיות עם יד על הדופק. אבל לוותר על זה אפילו שאת כ"כ רוצה?
אם את בריאה ובן זוגך בריא וכל ההריונות שלך היו טובים, אני אל הייתי מוותרת כ"כ מהר. סביר להניח שתהייה במעקב של הריון בסיכון וכו', אבל אני לא רואה שום סיבה שלא תתייעצי עם עוד רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון.
ד``ר איילון לחמן02/04/2008לריאלה שלום.
נכון שככל שגיל האם מבוגר יותר, הסיכון לבעיות בריאותיות אצלך גדול יותר וכן גדול הסיכון למומי עובר.אבל אם את מעונינת בהריון הידע הרפואי והרפואה בכלל תעזור לך הן מבחינת הבריאות האישית והן לצורך שלילת מומי עובר.כלומר שההשקעה בצרכי ההריון והסיכונים מבחינתך, גדולים יותר.אם את מוכנה לכך,לא הייתי ממליץ לך להפסיק ההריון.הרי בחיים הרבי סיכונים כולל למשל
חציית כבישים,אז מה לא חוצים הכביש? שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרופאת המשפחה שלך תמשיך לטפל בנזלת
שני02/04/2008ושלא תתערב בתחומים שלא שייכים להתמחותה.
אם רופא הנשים אמר שזה אפשרי - אז אל תקשיבי לה ושיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)