מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות מוזרות מאוד ומדאיגות??!!אסתרינה02/04/2008
שלום רב -
רגע לפני הכניסה להיסטריה..., אני פונה לפורום הזה .
אני בשבוע ה - 26 להריון לפני כחודש אובחנה אצלי פטריה בנרתיק , טופלתי בנרות אגיסטן*2 לילות, ללא כל שינוי בהפרשות הוחלט על טיפול בנרות ג'ינו פארמיל*3 לילות אני כיום שבוע לאחר הטיפול
היום הופיעה הפרשה צהובה ודביקה (כמו נזלת ) ...
מה עושים ??
מה זה ??
מעולם לא הייתה שום פטריה ושום דלקת בשתן מה עוששים ?
בבקשה לתתשובתכם אשמח
אסתרינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
ד``ר איילון לחמן02/04/2008לאסתרינה שלום.
כידוע בהריון תנגודת הגוף יורדת,כי אחרת הגוף היה דוחה ההריון שהוא מעין גוף זר בגוף.לכןיש יותר דלקות.ממליץ לגשת להיבדק, לקבל טיפול וזהו.אגב תרגישי חופשי להיכנס חהיסטריה,למה לחכות עוד רגע?
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובהה
אסתרינה02/04/2008דר' לחמן שלום :
מפתיע לגלות שהגוף יוצא ממצב שיווי משקל בהריון...,
אבל לא ענית לשאלתי, מה עושים האם מדובר בפטרייה או דלקת
בנרתיק - אין לי גירודים - וההפרשה איננה ירקרקה או חומה אלא
צהובה סמיכה ודביקה.
אשמח לתשובה עניינית ולא לגילוי מפתיע ומחדש.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת.
ד``ר איילון לחמן03/04/2008לאסתרינה שלום
התשובה עוד יותר פשוטה.לפני המצאת האינטרנט,המציאו רופאים.הולכים לרופא שבודק ולוקח משטח לתרבית ומקבלים טיפול בהתאם.-המצאה חכמה הרופאים האלה לא?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)