טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנסיון שלי [לידת תאומים לאחר קיסרי] אצל רב הפרופסורים הגדולים בארץ!! הם לא לוקחים סיכונים ומדברים רק על ניתוח, אני התעקשתי כי הניתוח הראשון היה ממש טראומה... קיבלתי המלצה על בית חולים מעייני הישועה בבני ברק אצל ד"ר בני חן- מנהל מחלקת יולדות, יש לציין שהלידה היא לידה פרטית, ובחדר ניתוח על כל מקרה שלא יקרה, ב"ה עברתי לידה מדהימה ולגמרי רגילה. וזה היה שווה מכל הבחינות גם כספית!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר