כניסה להריון... בבקשה מחכה לתשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון... בבקשה מחכה לתשובה
    ליבי
    04/01/2014

אורח
    שלום, אני בת 30 עברתי הפלה בשבוע מאוד מוקדם בחודש מרץ, אני מנסה עד היום להכנס להריון אך ללא הצלחה ( חשוב לציין כי המחזור שלי לא סדיר) החודש אוקטובר התחלתי טיפול באקקלומין ללא מעקב זקיקים אך לא היה הריון, בחודש נובמבר שוב שתיתי אקקלומין והפעם הרופא עשה לי מעקב זקיקים, הוא לא ראה כל כך טוב התפתחות של זקיקים. ביום ה21 למחזור ביצעתי בדיקת דם פרוגסטרון שהתוצאה 3.6 הרופא אמר שזה נמוך ושאני אצטרך לעבור לשלב הבא והוא הפנה אותי לפרופסור לפוריות.
    האם יש סיכוי שאני כן אקלט החודש? האם יש סיבה לחשש? האם זה שהייתי בהריון מעיד שהכל בסדר? ואם כן למה אני לא נקלטת להריון? ואיזה שלב יש אחרי הכדורים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיזוק והמלצה

נטלי
    05/01/2014

אני מבינה את התסכול והבלבול. אני לא מומחית (כלומר מומחית רק מניסיון אישי) וברור שיש כל מיני פרמטרים, אבל מה שלא יהיה אני ממליצה לך לפנות במקביל לטיפול הקונבציונלי גם לטיפול תומך, יש היום הרבה טיפולים ברפואה סינית, קואוצ'ינג לפיריון וכו. אני יכולה להגיד שבתקופה שאני הייתי מטופלת הרגשתי ממש בודדה, עצובה וכו וכו... והטיפול המלווה ( טופלתי בתזונה נטורופתית אצל מרב גודוביץ ) עזר לי להתעודד, ואני מאמינה שבמידה רבה עזר לי בסופו של דבר להיקלט. בהצלחה ושיהיו בשורות טובות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו