מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכון לטוקסופלזמהמאי17/01/2014
שלום,
צריכה עזרה בפענוח בדיקת דם שנעשתה בשבוע ה- 6 להריון:
CMV-IGG 7.60 IU/ML
NEGATIVE
(CMV IGG <12 IU/ML = NEGATIVE ) החל מ26-06-12 שינוי ערכי ייחוס
(CMV IGG 12 -14 IU/ML = BORDERLINE) עקב שינוי שיטה
(CMV IGG >14 IU/ML = POSITIVE )
(CMV IGG <0.4 IU/ML = NEGATIVE :26-06-12 עד)
CMV-IGM NEGATIVE
לפי מה שאני מבינה, נוגדני IGG אצלי שליליים- כלומר לא נדבקתי בטוקסופלזמה מעולם ונוגדני IGM גם שליליים כלומר אני לא חולה במחלה כעת. האם אני צודקת? ואילו אמצעי הגנה אני צריכה לנקוט למניעת הדבקות אם אכן זה המצב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון לטוקסופלזמה -ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור17/01/2014ערב טוב
קודם כל CMV זה וירוס ציטמגלו ולא טוקסופלאסמה.
שנית את לא מחוסנת לוירוס CMV
וירוס CMV נקרא גם מחלת הנשיקה.
המשך יבוא.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכון לטוקסופלזמה - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור17/01/2014ערב טוב
מחלת CMV וירוס ציטומגלו מחלת הנשיקה
וירוס עובר בנוזלי הגוף שתן רוק נוזל זרע
פשוט לשמור מרחק מאנשים ובמיוחד מחולים במחלת חום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מתבקשת
מאי19/01/2014תודה על תשובתך.
אז איזה נוגדנים מוגדרים לטוקסופלזמה בבדיקת הדם? (כיצד כתובים באותיות באנגלית)?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוקסופלאסמה ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור19/01/2014ערב טוב
טוקסופלאסמה יהיה כתוב
TOXSOPLASMA
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)