מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגת שבוע 30אירה27/01/2014
שלום רב,
אני בת 31 הריון שני שבוע 30.
כל השליש הראשון סבלתי מבחילות והקאות קשות, חולשה וכאבי ראש.
הכל עבר בעצמו בשליש השני.
לפני שבוע כאילו הכל חזר, בחילות במהלך היום, חולשה בבוקר, פשוט לא מצליחה לקום. בנוסף סובלת מסחרחורות בעיקר בבוקר ותחושה של חוסר יציבות ושיווי משקל, בנוסף אוזן ימנית סתומה
עברתי בדיקה נוירולוגית, יצא תקין, אף אוזן גרון גם לא מצא כלום.
רופא נשים טוען שזה לא קשור להריון כי לחץ דם המוגלובין וסוכר תקינים.
אני ממש מודאגת, קראתי מידע מאוד מפחיד באינטרנט על גידולי מח שמתפתחים בהריון ואני לחוצה מאוד.
לפני פחות משנה ביצעתי MRI מוח מסיבה אחרת, שיצא תקין, אבל עבר כבר הרבה זמן.
האם היה יכול להתפתח משהו?
האם תופעות אלו אופייניים לשליש האחרון?
ממש בלחץ.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת שבוע 30 - תגובה
ד``ר איילון לחמן27/01/2014שלום.
אכן קצת חריג.אבל עובר. כמובן שהמצב לא אופיני לגידול מוחי,כי שם ההרגשה הרעה לא חולפת במשך היום. אז בבקשה להיות במעקב רופאך ובעיקר להשתדל להירגע. כמובן יש גם תרופות לטיפול בהרגשתך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קטן
אירה27/01/2014תודה רבה על תשובתך המהירה.
הבחילה באה והולכת במהלך כל היום.
תחושת סחרחורת חזקה בבוקר, אבל לפעמים חוזרת גם במהלך היום ורצון תמידי לישון.
פשוט חולשה כללית, בגלל זה אני נורא בלחץ כי התיאור של גידולים ממש דומה.
האם יש צורך בMRI חוזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קטן - תגובה
ד``ר איילון לחמן27/01/2014שלום.
אם תבדקי שוב גם שפעת יש לה אותם סממנים.בכל מקרה כדאי לגשת שוב להיבדק ועל פי החלטת רופאך להמשיך או לא הבירור.למען רוגעך אולי כדאי לפנות לרופא שהיפנה אותך ל-MRI הקודם.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)