הריון מחוץ לרחם- בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון מחוץ לרחם- בבקשה עזרה
    רינה
    03/02/2014

שלום רב,
    בתחילת חודש אוקטובר קיבלתי זריקה, כהפלה להריון שהיה לי מחוץ לרחם (בחצוצרה הימנית),
    לאחר הזריקה, קיבלתי הדרכה מהרופא בבית החולים ובה נאמר לי כי על מנת שאוכל לנסות שוב להיכנס להריון עליי לחכות כ-3 חודשים (כלומר לקבל לפחות 3 פעמים מחזור עד שאוכל לנסות שוב),
    עברו 4 חודשים מתאריך קבלת הזריקה וכעת אני נמצאת במחזור השלישי שלי מאז הזריקה,
    שאלתי היא- האם אני יכולה להתחיל לנסות אחרי הוסת הזו להיכנס להריון?
    אני שומעת מסביבי המון השערות והוראות שונות כיצד להתנהל אחרי הריון מחוץ לרחם וחלק מהדעות טוענות כי עליי לחכות חצי שנה, בעוד שחלק אחר (כולל הרופא ברמב"ם) האומר לי כי 3 מחזורים מספיקים .
    חשוב לציין כי לפני כחודש הייתי אצל הרופא נשים לביקורת נוספת והוא אמר כי השחלות תקינות , הרחם תקין והכל בסדר וכי נשאר ממש מעט נוזל באגן.

אני ממש אודה לתשובתם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הריון מחוץ לרחם- בבקשה עזרה - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    03/02/2014

שלום.
    המקובל בדרך כלל הוא אכן להמתין 3 חודשים.אבל ממליץ שתתיעצי עם רופאך המטפל כדי לבדוק כל המצב.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו