מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יציאת בטן בתחילת ההריוןשלומית23/05/2007
שלום,
חלפו כחודשים מאז נכנסתי להריון וכבר כמה ימים שהבטן/הרחם יצאה אל מחוץ לאגן. זה לי הריון שני ומבנה גופי הוא רזה. אני בת 40 . בהריון הראשון שהיה לפני 4 שנים, הבטן יצאה בצורה ברורה רק הרבה יותר מאוחר. האם זה תקין ולא מעיד על בעיה כלשהי שהבטן שלי נראית בשלב כה מוקדם כבר עגולה ונפוחה כבחודש חמישי? כמו כן, אני סובלת מצורך תכוף במתן שתן, האם יש קשר בין הדברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה ידועה
ד''ר בני שכטר23/05/2007שלום שלומית וחג שמח!
אכן את מתארת משהו שהוא תופעה ידועה ושכיחה.
מה לעשות הגוף שלנו לא הופך לצעיר ומוצק יותר עם השנים.
לאחר ההריון הראשון שבו שרירי הבטן היו חזקים, מוצקים ומחוברים במרכזם אחד לשני בצורה טובה, כעת לאחר שההריון הקודם "עשה בהם שמות" הם הרבה יותר רפויים וחלשים.
לכן בהיריון הנוכחי כבר בשלב מוקדם יותר "הבטן יוצאת", כי דופן הבטן לא מצליחה להחזיק את הלחץ שמופעל עליה ולכן נדחפת החוצה.
נכון שיש נשים, שלא תראי את זה עליהן. מה לעשות, יש כאלה מעצבנות שאשתי ואחרות מוכנות "להרוג",. אבל מה לעשות זה מה שהטבע החליט ונשאר רק לקנא.
בנוגע לתכיפות השתן, יתכן כי הלחץ על השלפוחית הוא הגורם, אבל תמיד יש לשלול דלקת בדרכי השתן. לכן, גשי מחר לקופ"ח ובצעי בדיקת שתן לכללית ותרבית.
המשך חג נעים ושמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)