אולטראסאונד בעייתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולטראסאונד בעייתי
    ציפי
    06/02/2014

אני בהריון 6 לאחר שני לידות קיסריות (בת ובן) וביניהם 2 הפסקות הריון בגלל cmv ותסמונת דאון והפלה אחת בגלל שדופק העובר הפסיק.
    אני בשבוע ה-9 והיום עשיתי אולטראסאונד לאחר שלא נמצא עובר באולטראסאונד שעשיתי לפני שבוע ולפני שבועיים. היום ראו עובר אך לא מצאו דופק.
    אני עם משקל עודף רב ויש המון צלקות. האם יש סיכוי שההריון תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולטראסאונד בעייתי

הוספת תגובה

• מאוכזבת מחוסר התייחסות

ציפי
    13/02/2014

לפני שבוע השארתי הודעה בפורום לגבי תוצאות בעיותיות לאולטראסאונד. לא התייחסתם, למרות שעניתם להודעות שפורסמו לפני ואחרי.
    היה ראוי שלפחות תתייחסו לזה ברמה הבסיסית ביותר - מאכזב מאוד.
    נשים פונות עם מה שהן מרגישות שהן בעיות רציניות והייתי מצפה לתגובה כלשהי ובפרק זמן סביר, כל שזה בכלל יעזור ויהיה רלוונטי.
    חבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולטראסאונד בעייתי - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    13/02/2014

שלום. בהחלט יכול להיות שהביוץ התרחש מאוחר יותר,משום שבתחילה לא נצפה עובר ורק כעת נצפה. נותר לעקוב באולטרהסאונד ולקוות לבשורות טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו