דלקת - חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת - חשוב
    רעות
    07/02/2014

שלום רב. אני בשבוע 27. כבר כמה ימים ששורף לי במתן שתן. בתחילה חשבתי שזו דלקת בדרכי השתן. אך כשהסתכלתי עם מראה די נחרדתי לגלות שהמקום דלקתי. כמו בדקלת גרון. וזה לא שייך להפרשות. הלכתי לרופאת הנשים שלי ואמרתי לה שנראה לי שיש לי דלקת בנרתיק. היא עשתה לי בדיקה וגינלית. וכנראה שבפנים ממש היא לא ראתה כלום. שאלתי אותה מה יש לי היא אמרה שהיא לא רואה שום דבר חריג. היא נתנה לי מרשם לטבליית אגיסטן חד פעמי. ומשחה דרמקומבין ל10 ימים. לא ברור כיצד אם היא לא ראתה כלום. ולא הבנתי מה קשור לטיפול בפטריה אם יש לי דלקת. וגם איך אני אמורה לשים את המחשחה. זה לטיפול חיצוני בלבד. הרופאה שלי לא ככ מתקשרת. ואני לא יודעת אם הטיפול הזה בכלל מתאים למה שיש לי והאם להשתמש בטיפול שנתנה. והאם הדלקת שם יכול להוות סיכון להריון. אודה לתשובה מהירה. שבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת - חשוב

הוספת תגובה

• דלקת - חשוב - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    09/02/2014

שלום.
    כדאי על פי תלונותיך לבצע בדיקת שתן לכללית ותרבית.כמוכן אולי גם משטח נרתיק.פטרת היא אחד מגורמי הדלקת הנרתיקית.לכן קיבלת הטיפול.
    נגד הפטריה. המשחה נמרחת באזור אברי המין החיצוניים בלבד,מספר פעמים ביום. לכן שווה לחזור לרופאה ולספר על התלונות בצריבת השתן.אם יש חידקים בבדיקות יש לטפל בהם כי לעיתים עלולים לגרום לצירים מוקדמים.
    בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו