מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת - חשוברעות07/02/2014
שלום רב. אני בשבוע 27. כבר כמה ימים ששורף לי במתן שתן. בתחילה חשבתי שזו דלקת בדרכי השתן. אך כשהסתכלתי עם מראה די נחרדתי לגלות שהמקום דלקתי. כמו בדקלת גרון. וזה לא שייך להפרשות. הלכתי לרופאת הנשים שלי ואמרתי לה שנראה לי שיש לי דלקת בנרתיק. היא עשתה לי בדיקה וגינלית. וכנראה שבפנים ממש היא לא ראתה כלום. שאלתי אותה מה יש לי היא אמרה שהיא לא רואה שום דבר חריג. היא נתנה לי מרשם לטבליית אגיסטן חד פעמי. ומשחה דרמקומבין ל10 ימים. לא ברור כיצד אם היא לא ראתה כלום. ולא הבנתי מה קשור לטיפול בפטריה אם יש לי דלקת. וגם איך אני אמורה לשים את המחשחה. זה לטיפול חיצוני בלבד. הרופאה שלי לא ככ מתקשרת. ואני לא יודעת אם הטיפול הזה בכלל מתאים למה שיש לי והאם להשתמש בטיפול שנתנה. והאם הדלקת שם יכול להוות סיכון להריון. אודה לתשובה מהירה. שבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת - חשוב - תגובה
ד``ר איילון לחמן09/02/2014שלום.
כדאי על פי תלונותיך לבצע בדיקת שתן לכללית ותרבית.כמוכן אולי גם משטח נרתיק.פטרת היא אחד מגורמי הדלקת הנרתיקית.לכן קיבלת הטיפול.
נגד הפטריה. המשחה נמרחת באזור אברי המין החיצוניים בלבד,מספר פעמים ביום. לכן שווה לחזור לרופאה ולספר על התלונות בצריבת השתן.אם יש חידקים בבדיקות יש לטפל בהם כי לעיתים עלולים לגרום לצירים מוקדמים.
בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)