מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע 8 - עזרה בבקשה!ציפי06/04/2008
צהריים טובים,
אני נמצאת בשבוע 8 להריון, היום לאחר שבוע מאז שנצפה שק הריון הייתי שוב באולטרסאונד.
שוב לא נצפה קוטב עוברי, ולא דופק.
הרופאה שעשתה לי את הבדיקה נראתה ממש לא אופטימית ואמרה לי שבדרך כלל נותנים שבועיים מהיום שבו נצפה שק החלמון לשמיעת דופק/קוטב עוברי.
האם הסיכוי שלי להריון תקין קלוש? מה לעשות?
אין לי דימומים או כאבים מוזרים - במידה וההריון לא תקין מה בעצם עושים?
לקח לי שנתיים וחצי להיכנס להריון הזה, זה אומר משהו לגבי ההריון הנוכחי, ולגבי הבאות?
תודה מראש על התשובות
ציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
ציפי06/04/2008ביום חמישי עשיתי בדיקות דם והבטא יצאה 33450, ויש לי בחילות ללא הפסקה
האם זה אמור לעודד, או שאין קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי12/04/2008אכן כשבועיים לאחר שהודגם שק הריון, צפוי שיודגם דופק עוברי, כך שהייתי מציע להמתין שבועיים מלאים.
במידה וההריון לא מתפתח מתבצע בדר'כ ריקון של חלל הרחם באמצעות גרידה/שאיבה, אך לעיתים הגוף פולט את כל ההריוןן באופן ספונטני לפני כן.
בנשים עם בעיות פוריות, שכיחות ההפלות גבוהה יותר. קשה להסיק מכך לגבי ההריון הבא - זה תלוי בסיבת אי הפוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)