מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילות בחילות ובחילותשירה06/04/2008
שלום רב רופאים יקרים!
שבוע 14. סובלת מאינספור תופעות הריון ובעיקר מבחילות איומות שלא מרפות. ואני אומללה וחסרת אונים לגביהן. מתחילת ההריון ממש היו הבחילות 24 שעות ביממה והעיבו על שמחת החיים שלי. כעת הבחילה מלווה אותי בנחת ובנאמנות משך כל שעות היום והערב. עננת הבחילה מרחפת כאמור נון סטופ. "ההפוגות" הן פשוט רגעים בודדים בהן הבחילה כביכול בנסיגה אך ברור שהיא אורבת לתקוף ואכן עושה זאת תוך דקות. אין הקלה אמיתית בה אני יכולה לנשום לרווחה ולו לרגע.. כמו כן הריחות, כל הריחות בעולם משביתים אותי כליל לרבות בשמים, לחם, בישולים, סיגריות, זיעה. אני יכולה לסבול דקות ארוכות בשל ריחות העולם. כמו כן אני עייפה ביותר, מתפקדת 20% בלבד מההספק הרגיל שלי, היום מבחינתי מסתיים ב7 בערב. האם זהו גזר דיני עד סוף ההריון? מה עושים בינתיים?
תודות חמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אני מבינה אותך
שני06/04/2008אבל אל תדאגי זה יחלוף במהירה.
תנסי ארטיק קרח. לי זה עזר.וגם תפוח ירוק.
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי ...כמה שזה מוכר!!!
לירון07/04/2008אני גם, שבוע 14 מקיאה מהבוקר עד הערב , רגישה לכל ריח קיים אפילו של סבונים , אין בישולים ,
אין מאכלים , אין כלום !!! ואצלי זה הולך ומחמיר משום מה ולא משתפר ...
לצערי גם עברתי עירוי בגלל כמות ההקאות
בגדול אין כל כך מה לעשות לנסות לנטרל את עצמך מריחות מה שקצת קשה לעשות מנסיוני ...
לא לאכול מאכלים אלא קרקרים וגם אותם מאדדד לאט לאט בנוסף אני אוכלת ארטיקים ( לא חלביים ) ורסק תפוחים = זה התפריט שלי בשבועות האחרונים .
אומרים שזה עובר בסוף חודש הרביעי אבל אי אפשר לדעת .....
מקווה שיעבור לנו כמה שיותר בקלות , מה שבטוח זה יעבור :-)
תחזיקי מעמד .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפוח, קרקר ובחילה גם...
שירה07/04/2008תודה לכן בנות מקסימות על תשומת הלב והעידוד.
לירון התופעות שאת מתארת הן ממש אני (לצערי). איני נוגעת בשום פחמימה אפילו לחם שהיה לפני ההריון אהבת חיי, מעורר בי גועל בל יתואר והריח שלו גורם לי לעלפון. אורז, ביגלה, קרקרים. העפתי הכל מהבית שלי. הדבר היחידי שנבלע איכשהו הוא פסטה מסוג מאד מסוים עם מעט מלח.
מאחלת לנו שנרגיש עד מהרה ואם אפשר כבר עכשיו מצוין ונהנה מהמתנה המופלאה שמתפתחת לה בבטן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)