טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בהריון שבוע 6, צמחונית. הרופא שלח אותי לבדיקות דם ונמצאו בהן כמה חריגות- RBC 3.71 HEMOGLOBIN 11.20 HEMATOCRIT 33/00% התחלתי לקחת לפני שלושה ימים פרנטאל. האם יש טעם כבר מעכשיו לקחת עוד תוסף ברזל?אני מאד מאד תשושה וסובלת מדי פעם מקוצר נשימה וחולשה. אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה להתקשר לרופא לקבוע תור ולשאול אותו את כל השאלות האלו... אני יכולה להגיד לך על עצמי שבגלל תוצאות בדיקות דם.. מתחילת ההריון התחלתי לקחת ברזל קומפלקס שמאז הרגשתי השתפרה וגם הוא לא עושה בעיות בעיכול כמו שנהוג להגיד על ברזל.. אבל שוב זה אני והדברים האלו הם אינדבידואליים... הכי נכון זה דעת הרופא שלך... שיהיה לך בהצלחה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד