טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בבדיקת הערכת משקל מהיום אובחן ריבוי מי שפיר- AFI 26 אחוזון 95-97. שער הבדיקה תקינה.
שקיפות עורפית תקינה סקירה מוקדמת- תקינה חוץ ממוקד אקוגני. סקירה מורחבת - תקינה חוץ ממוקד אקוגני. בעקבות המוקד האקוגני בוצע אקו לב- תקין לחלוטין והנקודה נעלמה. חלבון עוברי- תקין. העמסת סוכר 50- תקין. בדיקות דם+ שתן- תקינות.
אני לחוצה ברמות מטורפות... יום רביעי יש לי תור לרופא המטפל, טלפונית הוא אמר שאין צורך להקדים את התור. הבנתי שהתופעה מופיעה עקב בעיות נוירולוגיות אצל העובר או סינדרום דאון. אני לא מפסיקה לבכות. אשמח לקבל הסבר, כי הרופא לא כל כך מפרט והמידע שמצאתי באינטרנט לא הכי מרגיע.
המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר