מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע 16 ועדיין בחילותטלי17/03/2014
שלום,
זקוקה נואשות לעצה /הרגעה...אני בת 37 בהריון שלישי, שבוע 16 ועדיין עם בחילות
אומנם זה לא כמו בהתחלה אבל זה באופן די מטריד ; מקדשה עלי לאכול באופן
סדיר וגם לתפקד בחיי היום יום. ולפעמים גם הקאות...
יש לציין כי בשני ההריונות הקודמים הבחילות וההקאות עברו כבר בשבוע 13
ולא חזרו!
האם זה תקין ? האם הדבר מעיד על בעייה בהריון? האם זה יעבור ?
אודה לתשובה מהירה.
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות והקאות
אירה18/03/2014הי,
אני לא רופא, אבל נסיון אישית, זה בסדר.
לי בהריון הראשון לא היו בחילות והקאות בכלל.
בהריון הנוכחי עד שבוע 19 פשוט ביליתי בשירותים והייתי מקבלת אינפוזיות פעמיים בשבוע.
יחד עם זה הייתה לי חולשה נוראית.
הייתי לוקחת פראמין כשזה היה בלתי נסבל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה אותך לגמרי, באמת מדאיג בהתחלה
שירה18/03/2014אבל אחרי כמה פעמים שפניתי לרופא בנושא הבנתי שזה כנראה באמת לגיטימי ופשוט יחסית לבנות אחרות בהריון די "נדפקתי" חח..
ממליצה לך גם לפנות לרופא בנושא אם עדיין לא עשית את זה, סתם כדי להיות רגועה.. אותי הוא הפנה לנטורופתית שתתאים לי משהו טבעי שיעזור והיא נתנה לי תוסף בשם סיקריד של סופהרב, הוא מבוסס על ג'ינג'ר ועליי הוא הקל.
הרבה פה זה גם ניסוי וטעיה.. תנסי להמנע ממאכלים שומניים או חומציים מדי ואני מניחה שזה גם יעזור, לכל אחת משהו אחר עוזר ומשהו אחר גורם להחמרה, את עוד תלמדי את עצמך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
טלי18/03/2014ניסיתי כל מיני דברים...שום דבר לא ממש עוזר. תמיד אני קמה בבוקר המחרת
בדיוק עם אותם התחושות.. :((((
תודה על המענה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
אירה18/03/2014אז תלכי לרופא שייתן לך פראמין, זו תרופה שמותרת בהריון, מוסיפים אות, גם באינפוזיות בבתי חולים.
אין סיבה שתסבלי, לי היו בחילות והקאות מאוד ממושכות וזה היה מלחיץ. אבל אחר הכרתי כמה בנות שסבלו מזה במהלך כל ההריון,ממש עד הלידה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 16 ועדיין בחילות - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ19/03/2014אם תפקודי בלוטת התריס שלך תקינים
ומאזן הנוזלים ואלקטרוליטים בדמך תקין
יתכן והקאה תמשיך ללא כל בעיה.
לפעמים עד סוף ההריון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)