מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה זה שליה קדמית נמוכה..........דליה07/04/2008
דר איילון לחמן שלום רב
שמי דליה .. אני בת 23...בהריון שבוע 27 בבדיקות סקירה מוקדמת ומאוחרת אמרו לי שהשליה קדמית נמוכה וזה תלוי במיילד אם מה קובע ללדת בניתוח קיסרי או לא ..ואני בהריון הראשון שלי עברתי ניתוח קיסרי אני לא מבינה את הדבר הזה ואני חוששת מאוד.........עוד שאלה באיזה בית חולים אתה מציע לי ללדת...........תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומנם לא ד"ר לחמן, ובכל זאת
ד''ר בני שכטר09/04/2008שאלה הקרבה של השליה לפתח הפנימי של צוואר הרחם היא חשובה. במידה ומדובר בשלית פתח בודאי שיש צורך בניתוח קיסרי. אם השליה אינה מכסה את הפתח אבל מאד קרובה אליו (בד"כ מרחק של כ-2ס"מ) יש דיון האם יש צורך בניתוח או לנסות ולאפשר לידה נרתיקית.
אצלך בנוסף יש את נושא הלידה הנרתיקית לאחר ניתוח קיסרי קודם שגם לו יש סיכונים והשלכות לגבי הלידה הנוכחית.
האם ללדת רגיל או בניתוח חוזר, את חייבת לדיין עם הרופא המטפל שלך ו/או בביה"ח שבו את מתעתדת ללדת.
איפה ללדת? שאלה מצויינת.
את צריכה לבחור את ביה"ח שהוא נוח לך מבחינת הקרבה לבית, את זה שאת סומכת עליו שיתן לך שירות טוב ושתרגישי בטוחה להיות מטופלת בו ואולי זה שהרופא שלך עובד בו ויכול לדאוג לך מקרוב או מרחוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)