בדיקת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת הריון
    שרה
    23/03/2014

שלום. אני בת 39 בקרוב 40. יש לי ב"ה 2 ילדים. לאחר שנה של ניסיונות להרות, בארבעת החודשים האחרונים יש לי מצב שאני לא מרגישה את סימני המחזור מגיעים ואז אני עושה בדיקת הריון [זה יוצא 10-13 ימים לאחר הביוץ] אני בודקת בבדיקות הריון ביתיות- כל פעם עושה שתיים-שלוש בדיקות מחברות שונות, חברות ידועות כמו SENSO TEST וכו' וכולן יוצאות חיוביות. [בכל חודש כל הבדיקות הביתיות חיוביות!] .
    בארבעת הפעמים ההריונות האלה הסתימו בדימום. פעמיים 4-5 ימים לאחר הזמן שהוסת היה אמור להגיע [זה די מדויק אצלי הוסת] ופעמיים ממש קרוב לזמן הוסת.
    פעמיים מתוך 4 הדימום/סיום ההריון החל ביום שישי וביום ראשון הלכתי לעשות בדיקת דם להריון [בטא] לפי עצת הרופאים.
    בשתי הפעמים הבדיקות הראו תוצאה שלילית.
    אציין שבכל השנה שקדמה לארבעת החודשים האחרונים בדיקות הריון תמיד הראו תוצאה שלילית.
    כיצד זה שבדיקות הדם להריון מראות שלילי כבר ביום השלישי לדימום?
    כיצד יתכן שכל חודש בדיקות הריון של חברות שונות ועוד שמבוצעות במקביל-טועות?? לפעמים עשיתי בדיקות הריון וראו פס חלש ואחרי יומיים פס חזק.
    תודה
    שרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת הריון

הוספת תגובה

• בדיקת הריון - תגובה

ד``ר מאיר פומרנץ
    24/03/2014

בדיקות הדם מדוייקות יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו