הריון אחרי הפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון אחרי הפלה
    שואלת
    02/04/2014

שלום. עברתי הפלה טבעית בערך בשבוע ה-6-7 להריון. הכל התחיל מלילה אחד של דימום כבד עם כאבים חזקים, ממש כמו מחזור. במשך שלושה שבועות דיממתי לסרוגין, פעם כתמים חומים, פעם דם עם מעט חתיכות שחורות.
    העובר נפלט אחרי 3 שבועות של דימום.
    אחרי שהדימום נפסק לי (חודש של דימומים וכתמים) בעלי ואני קיימנו יחסי אישות טרם קיבלתי מחזור. האם יש סיכוי לכניסה להריון אחרי הפלה לפני קבלת המחזור?

בנוסף, מתי אני יודעת את זמן איחור הוסת? הכל השתבש לי מאז ההפלה.

תודה רבה וכל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון אחרי הפלה

הוספת תגובה

• בנוסף...

שואלת
    02/04/2014

לפני מספר ימים היתה לי הפרשה שקופה וצמיגית, וממה שאני מבינה זה סימן לביוץ. אחרי ההפרשה הזאת קיימנו יחסי אישות, אבל כפי שכבר אמרתי, עדיין לא היה לי וסת מאז ההפלה.

מדובר בתקופה של כמעט שבועיים מהיום שהעובר נפלט החוצה, עד ליום הראשון ששוב קיימנו יחסי אישות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לתשובה דחוף בבקשה

ע
    08/04/2014

אני כבר כמעט חודש אחרי תחילת ההפלה, שבועיים אחרי שנפלט העובר. עדיין לא נקלטתי להריון.. האם זה נורמלי? כמה זמן זה אמור לקחת? עדיין לא קיבלתי מחזור בכלל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון אחרי הפלה - תגובה

ד``ר מאיר פומרנץ
    09/04/2014

יש סיכוי קטן
    צריך לחכות ולבצע בדיקת B

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו