חוששת מחשיפה לחומרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוששת מחשיפה לחומרים
    עדי
    16/04/2014

בוקר אור, אני לא כול כך יודעת אם זה המקום הנכון, אבל אשמח מאוד לעצתכם בעניין , מאחר ואוטוטו מגיעים אלינו לריסוס. אני נמצאת בשבוע ה 15 וקראתי שחומרי הדברה שונים יכולים להיות מאוד מסוכנים לעובר בייחוד בשבועות הראשונים. אני אמנם לא אהיה בבית ואחזור רק יום למחרת אבל עדיין מאוד חוששת. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוששת מחשיפה לחומרים

הוספת תגובה

• היי עדי, הדאגה שלך היא לגיטימית...

רונה
    17/04/2014

אני בהריונות שלי גם הייתי נלחצת ומבררת על כל דבר...
    רשמת שכבר הזמנת ריסוס, והשאלה היא מי החברה שממנה הזמנת ובאיזה שיטה היא מרססת.. לפי זה תוכלי לדעת עם יש סכנה בריסוס ומה מידת הסכנה... לפני חודש בערך היה לי מתקפת נמלים ממש רצינית בבית ורציתי להזמין חברת הדברה אבל די חששתי מהחומרים הרעילים.. לאחר "מחקרים" בנושא הזמנתי חברה בשם IPM שמשתמשת בהדברה ירוקה, והם טיפלו לי בבעיה בצורה יעילה עם סוג של פתיון שהנמלים לוקחות לקן שלהם ובכך הבעיה נפתרת... כמובן שבשני המצבים הייתי ממליצה לך לא להיות בבית.. אבל לדעתי בשביל הראש השקט עדיפה השיטה הירוקה..
    שיהיה לך הריון קל ומוצלח :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוששת מחשיפה לחומרים - תגובה

ד``ר מאיר פומרנץ
    18/04/2014

תמנעי מכניסה לבית עד העלמות מוחלטת של הריח ושאריות החומר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו