מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס לפני לידהמיכל22/04/2014
שלום רב
אני כרגע בשבוע 39+3. כבר למעלה מ10 שנים שיש לי הרפס גניטלי שמופיע אחת לשנה בערך. רופאת הנשים שלי אמרה לי שבמידה וההרפס יתפרץ לפני הלידה אאלץ לעבור קייסרי.
לרוע מזלי, לפני שלושה ימים החלו להופיע נגעי ההרפס ולפני יומיים קיבלתי כדורי אציקלוביר לטיפול. היום אני כבר עם שיפור משמעותי, בקושי רואים שההרפס קיים, אבל עדיין לא החלמה מלאה. את רופאת הנשים שלי אגב לא הצלחתי להשיג כדי לעדכן אותה למרות שהיא זו שעשויה לבצע את הקייסרי, ואת המרשם לתרופה קיבלתי במיון, שם הובהר לי כאמור שידרש קיסרי בעקבות התפרצות ההרפס, שזה מובן לחלוטין.
רציתי לדעת אם באופן היפותטי, הלידה תתרחש מעבר לשבוע 41 (כלומר עשרה ימים מהיום), האם יהיה בטוח ללדת לידה וגינאלית או שבכל מקרה צריך "ללכת על בטוח" ולקבוע קיסרי בהקדם?
ראוי לציין שמדובר בלידה שניה. בלידה הראשונה הכל היה תקין, קיבלתי זירוז ב41+3 כי הקטנציק פשוט לא רצה לצאת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס לפני לידה - תגובה
ד``ר איילון לחמן23/04/2014שלום.
בעקרון מומלץ באם הופיע ההרפס לאחר השבוע ה-36,ללדת בניתוח. אבל בכל מקרה ההחלטה בינך לבין רופאך.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)