הרפס לפני לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס לפני לידה
    מיכל
    22/04/2014

שלום רב
    אני כרגע בשבוע 39+3. כבר למעלה מ10 שנים שיש לי הרפס גניטלי שמופיע אחת לשנה בערך. רופאת הנשים שלי אמרה לי שבמידה וההרפס יתפרץ לפני הלידה אאלץ לעבור קייסרי.
    לרוע מזלי, לפני שלושה ימים החלו להופיע נגעי ההרפס ולפני יומיים קיבלתי כדורי אציקלוביר לטיפול. היום אני כבר עם שיפור משמעותי, בקושי רואים שההרפס קיים, אבל עדיין לא החלמה מלאה. את רופאת הנשים שלי אגב לא הצלחתי להשיג כדי לעדכן אותה למרות שהיא זו שעשויה לבצע את הקייסרי, ואת המרשם לתרופה קיבלתי במיון, שם הובהר לי כאמור שידרש קיסרי בעקבות התפרצות ההרפס, שזה מובן לחלוטין.
    רציתי לדעת אם באופן היפותטי, הלידה תתרחש מעבר לשבוע 41 (כלומר עשרה ימים מהיום), האם יהיה בטוח ללדת לידה וגינאלית או שבכל מקרה צריך "ללכת על בטוח" ולקבוע קיסרי בהקדם?
    ראוי לציין שמדובר בלידה שניה. בלידה הראשונה הכל היה תקין, קיבלתי זירוז ב41+3 כי הקטנציק פשוט לא רצה לצאת

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס לפני לידה

הוספת תגובה

• הרפס לפני לידה - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    23/04/2014

שלום.
    בעקרון מומלץ באם הופיע ההרפס לאחר השבוע ה-36,ללדת בניתוח. אבל בכל מקרה ההחלטה בינך לבין רופאך.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו