בבקשה עזרה: הפרשות מתמשכות מוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה: הפרשות מתמשכות מוזרות
    הודיה
    08/05/2014

אני בשבוע 35,
    יש לי הפרשות שנמשכות כבר חמישה ימים, בהתחלה היה מן גוש כזה גדול וצהבהב ומאוד צמיגי כזה, מאז הרבה הפרשות ריריות ורודות. אני בכל פעם מסתכלת באסלה ורואה שיצאו עוד כמה קרישים כאלה ורודים או גושים קטנים. הייתי פעמיים אצל רופא, בפעם הראשונה לא מצאו מהיכן זה, בפעם השנייה במיון יולדות אתמול אמרו לי שזה קרוב לוודאי הפקק הרירי. אבל ייתכן שהוא יוצא בטיפין טיפין וככה כמה ימים? מבדיקה שלהם אתמול ראו פתיחה פיצית של חצי ס"מ ומחיקה של 80% וצוואר קדמי. אני עדיין לחוצה כיוון שלא מפסיקים לצאת גושים קטנים ורודים-אדומים אבל ללא דם טרי. אני עדיין חוששת שמא זה אולי משהו אחר.. מה יכול להיות ההסבר לתופעה זו? נשמע כמו פקק? יש צורך לבדוק את זה בפעם השלישית?
    צריכה להוסיף שבארבעה ימים אחרונים התחילו לי כאבי מחזור חזקים בעיקר בגב התחתון וגם בבטן תחתונה.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה: הפרשות מתמשכות מוזרות - תגובה

ד``ר אריה לידור
    09/05/2014

שלום לך
    בצעי בדיקת אולטרהסאונד לתקינות ההריון מיקום השליה ומצבה.
    רצוי גם לבדוק את צוואר הרחם בהסכלות בבדיקה ובאולטרהסאונד

בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו