בריקסטון היקס או צירים אמיתיים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריקסטון היקס או צירים אמיתיים?
    מרב
    09/05/2014

אני כרגע בשבוע 21+5, עד כה-הריון תקין, שליה אחורית. במהלך ואחרי קיום יחסי מין, אני מרגישה את הבטן מתקשה, מעט מתחת לתבור. זה לא כואב, אלא מרגיש כמו מתח ולחץ פנימי ואני ממש מרגישה את זה בולט וקשה. זה משתחרר אחרי כמה שניות וזה בא והולך בתדירות די גבוהה. זה קורה גם במהלך היום אבל בתדירות ממש נמוכה ואילו אחרי קיום יחסים זה ממש מתגבר. אני שותה לפחות 3 ליטר מים ביום-אז אני מניחה שאני לא מיובשת. השאלה היא האם אלו הן בכלל תנועותיו של העובר? כי אני מרגישה אותו זז ובועט תוך כדי תחושת ההתקשות, יכול להיות שההרגשה הזאת מתרחשת בגלל תזוזותיו של העובר והצורה שבה הוא נשען על דופן הרחם? האם מה שאני חווה זה באמת ״התקשות״? כשזה קורה, זה נקודתי ושאר הבטן רכה. אני חייבת לציין שזה לא כואב לי, אם כי אני כן ״מרגישה״ את הגב-כלומר, הגב התחתון כואב אבל לא יותר מבדרך כלל, לדעתי הוא כואב כתוצאה טבעית של הגדילה שלי והתפתחות ההריון-אני לא מרגישה שכואב לי יותר במהלך התחושות שתיארתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בריקסטון היקס או צירים אמיתיים? - תגובה

ד``ר אריה לידור
    09/05/2014

שלום לך
    מציע שתפני לבדיקת רופא ולהערכת אורך צוואר הרחם בבדיקה ובאולטרהסאונד
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו