מחזור לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לאחר לידה
    חדוה
    09/04/2008

שלום. אני כשלושה חודשים וחצי אחרי לידה, ומניקה אחת ליום בלבד. לפני חודש וחצי- חודשיים, ביקרתי אצל רופא נשים שרשם לי גלולות כאלה שצריך לקחת בשביל שהמחזור ישוב ואמר לי שבסוף המחזור לקחת גלולות למניעת הריון- מליאן אז עוד הנקתי מלא. ובכן לקחתי את הגלולות של המחזור ואכן קיבלתי אותו ואז החלטתי שאני לא מעוניינת בגלולות מליאן ובכלל בגלולות, מסיבות כאלו ואחרות אז פשוט לא נטלתי, היום כבר עבר חודש וחצי מאז המחזור ועדיין לא קיבלתי היו לי כאבי בטן כמו של מחזור וגם בחילות, עשיתי בדיקה ביתית להריון פעמיים ויצא שלילי. השאלה שלי היא האם יכול להיות שהבדיקות הביתיות פיספסו.? או שיכול להיות מצב שהמחזור לא סדיר עדיין למרות הגלולות ההם? אני מתנצלת על אורך השאלה אבל זה ממש חשוב לי לדעת..תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לאחר לידה

הוספת תגובה

• דילגתם על השאלה שלי בבקשה תענו לי!!

חדוה
    10/04/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור.

ד``ר איילון לחמן
    10/04/2008

לחדוה שלום.
    הפשוט ביותר הוא לגשת להיבדק אצל רופאך כולל בדיקת על שמע ולראות שאין בעיה כלשהי ברחם או בשחלות או בחצוצרות המסבירה את העיכוב במחזור.
    בברכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו