בטא גבוהה מידי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטא גבוהה מידי
    מיה
    13/05/2014

שלום רב, בשבוע 6 להריון יצאה לי בטא 100000 והרופא בקופח לא ראה עובר וחשש מהריון מולרי ולכן שלח אותי למיון, שם נצפה באולטראסאונד עובר בגודל 3.3 ממ עם דופק. לאחר 3 ימים מאותה בדיקת בטא שיצאה 72000 . שאלתי מדוע הבטא ירדה ונאמר לי שיתכן כי זו טעות או בגלל הפרשי מעבדות. שאלתי היא כזאת- האם השינוי בבטא אכן הגיוני בגלל הפרשי מעבדות?
    האם למרות שהכל תקין כעת הבטא הגבוהה יכולה לנבא משהו לא טוב על העובר בהמשך?
    אני מאוד לחוצה וכלום לא ברור מאף אחד ולכן ממש אודה להבהרה קלה :-)
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטא גבוהה מידי

הוספת תגובה

• בטא גבוהה מידי - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    13/05/2014

שלום.
    חשוב יותר מבדיקות הדם הוא הממצא האולטרהסאונדי.אכן בדיקות הדם משתנות ממעבדה למעבדה. שיהיה בהצלחה ולא לדאוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך

מיה
    13/05/2014

ד״ר תודה על המענה.
    קראתי שחס וחלילה רמות גבוהות של בטא בתחילת ההריון יכולות לנבא על תסמונות כאלה ואחרות בהמשך (בחלבון העוברי). האם לפי ידיעתך זה נכון?
    וגודל העובר בבטא זו היה 3.6 ממ האם זה תקין לשבוע 6+2
    תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    13/05/2014

שלום.
    אם בדיקת העלקול תקינה ניתן בהחלט להיות רגועים ולא להיכנס ללחצים מיותרים עקב מאמרי האינטרנט וכו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו