בבקשה, תענו לי!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה, תענו לי!!!!
    א
    10/04/2008

שלום , אתמול בערב כתבתי הודעה שכותרתה " תוופעות תחילת הריו",
    רציתי להוסיף שמאז יש לי גם כתמים חומים. האם זה אומר שההריון מגיע לסיומו???

אני נורא מודאגת!!! הווסת שלי התקבלה ב 1 למרס, ושלשום, יום ג, הייתי אצל רופא נשים, ולאחר שהגיע תשובה חיובית, הוא ביקש לבדוק אותי שיש שק הריון, והכניס לרחם מוט ארוך, שבעזרתו נראה באולטראסאונד, שק. האם ייתכן שבדיקה זו הזיקה ואפשר לגרום נזק ע"י חדירתו של הרופא???
    תודה רבה, ומקווה לבשורות טובות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה, תענו לי!!!!

הוספת תגובה

• אני לא רופאה אבל

ורדית
    10/04/2008

למיטב ידיעתי ומנסיון בד"כ יורד דם, ממש נקודה שתיים...
    לי אחרי כל בדיקה היה כתם דם בניגוב וב"ה היום אני כבר בשבוע 29 עם הריון תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל, תודה רבה לך וורדית,

א
    10/04/2008

רציתי להוסיף שהדימום אצלי הופיע כ 40 שעות לאחר הבדיקה.
    הבדיקה נעשתה בשלישי בבוקר, וברביעי בלילה הבחנתי בכתם חום על התחתונית, ובבוקר בעוד כמה קטנים. האם אצלך זה היה כך, או שמיד אחרי הבדיקה?
    שאלה נוספת, האם גם את ביצעת בדיקה שכזו בשלב כל כך מוקדם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובנוסף, שיהיה לך המון הצלחה בהמשך!

א
    10/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתחילת ההריון

ורדית
    10/04/2008

היו לי דימומים כמו שאת מתארת וכתמי הדם הופיעו מעט מאד בהפרשה של יום אחרי, היה נראה כאילו נגמרו הכתמים ואחרי כמה שעות הייתי מגלה עוד איזשהו כתם. והבדיקה הראשונה שלי בוצעה רק בשבוע 8
    יש לציין שגם אני נלחצתי נורא וישר התקשרתי למוקד וגם הלכתי להיבדק והכל היה בסדר ב"ה.
    המשך הריון קל ורק בשורות טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודות ורדית!

א
    11/04/2008

ההפרשות החומות אכן פחתו משמעותית. היום בבוקר היו לי ממש מעט. ואני מקווה גם שלא יחזרו.
    אכן נרגעתי קצת, ובכל אופן אני משתדלת להיות רגועה ומקווה לטוב.
    שיהיה לך המשך הריון קל, ולידה קלה של תינוק/ת בריא/ה בע"ה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להרגע

רותם
    11/04/2008

להרבה בחורות יש דימום בתחילת ההריון ורק אצל חלקן מסתיים בהפלה. אני דיממתי במשך שבוע וחברה שלי במשך הרבה יותר זמן ולאף אחת לא קרה כלום. זו תופעה נפוצה. והמוט הארוך שהוא הכניס זה מה שצריך לעשות על מנת לבדוק אם יש שק הריון ואם ההריון בתוך הרחם. אם בדקו אותך כבר אז בכלל אין סיבה לדאגה. המוט ממש לא מה שגורם לדימום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדימום לא בגלל הבדיקה

ד''ר בני שכטר
    11/04/2008

חד משמעית.
    כפי שציינו כאן, בהרבה הריונות יש דימומים בתחילתם. ברוב המקרים הדימום מפסיק וההיריון נמשך בהצלחה. בחלק מהמקרים הדימום מתחזק ומסתיים בהפלה.
    בדיקת האולטרה-סאונד שעשו לך, אינה מזיקה ולא אמורה לגרום לדימום.
    תמשיכי את המעקב אצל הרופא/ה שלך ונקווה שההמשך יהיה מוצלח יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו