מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה, תענו לי!!!!א10/04/2008
שלום , אתמול בערב כתבתי הודעה שכותרתה " תוופעות תחילת הריו",
רציתי להוסיף שמאז יש לי גם כתמים חומים. האם זה אומר שההריון מגיע לסיומו???
אני נורא מודאגת!!! הווסת שלי התקבלה ב 1 למרס, ושלשום, יום ג, הייתי אצל רופא נשים, ולאחר שהגיע תשובה חיובית, הוא ביקש לבדוק אותי שיש שק הריון, והכניס לרחם מוט ארוך, שבעזרתו נראה באולטראסאונד, שק. האם ייתכן שבדיקה זו הזיקה ואפשר לגרום נזק ע"י חדירתו של הרופא???
תודה רבה, ומקווה לבשורות טובות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופאה אבל
ורדית10/04/2008למיטב ידיעתי ומנסיון בד"כ יורד דם, ממש נקודה שתיים...
לי אחרי כל בדיקה היה כתם דם בניגוב וב"ה היום אני כבר בשבוע 29 עם הריון תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל, תודה רבה לך וורדית,
א10/04/2008רציתי להוסיף שהדימום אצלי הופיע כ 40 שעות לאחר הבדיקה.
הבדיקה נעשתה בשלישי בבוקר, וברביעי בלילה הבחנתי בכתם חום על התחתונית, ובבוקר בעוד כמה קטנים. האם אצלך זה היה כך, או שמיד אחרי הבדיקה?
שאלה נוספת, האם גם את ביצעת בדיקה שכזו בשלב כל כך מוקדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף, שיהיה לך המון הצלחה בהמשך!
א10/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתחילת ההריון
ורדית10/04/2008היו לי דימומים כמו שאת מתארת וכתמי הדם הופיעו מעט מאד בהפרשה של יום אחרי, היה נראה כאילו נגמרו הכתמים ואחרי כמה שעות הייתי מגלה עוד איזשהו כתם. והבדיקה הראשונה שלי בוצעה רק בשבוע 8
יש לציין שגם אני נלחצתי נורא וישר התקשרתי למוקד וגם הלכתי להיבדק והכל היה בסדר ב"ה.
המשך הריון קל ורק בשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודות ורדית!
א11/04/2008ההפרשות החומות אכן פחתו משמעותית. היום בבוקר היו לי ממש מעט. ואני מקווה גם שלא יחזרו.
אכן נרגעתי קצת, ובכל אופן אני משתדלת להיות רגועה ומקווה לטוב.
שיהיה לך המשך הריון קל, ולידה קלה של תינוק/ת בריא/ה בע"ה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהרגע
רותם11/04/2008להרבה בחורות יש דימום בתחילת ההריון ורק אצל חלקן מסתיים בהפלה. אני דיממתי במשך שבוע וחברה שלי במשך הרבה יותר זמן ולאף אחת לא קרה כלום. זו תופעה נפוצה. והמוט הארוך שהוא הכניס זה מה שצריך לעשות על מנת לבדוק אם יש שק הריון ואם ההריון בתוך הרחם. אם בדקו אותך כבר אז בכלל אין סיבה לדאגה. המוט ממש לא מה שגורם לדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדימום לא בגלל הבדיקה
ד''ר בני שכטר11/04/2008חד משמעית.
כפי שציינו כאן, בהרבה הריונות יש דימומים בתחילתם. ברוב המקרים הדימום מפסיק וההיריון נמשך בהצלחה. בחלק מהמקרים הדימום מתחזק ומסתיים בהפלה.
בדיקת האולטרה-סאונד שעשו לך, אינה מזיקה ולא אמורה לגרום לדימום.
תמשיכי את המעקב אצל הרופא/ה שלך ונקווה שההמשך יהיה מוצלח יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)