בלבול בשבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלבול בשבועות
    עדי
    11/04/2008

שלום,

לפי וסת אחרון אני היום בשבוע 14+6, אך לפי שני אולטרסאונדים שעשו לי בתחילת הריון אני שבוע לפני כלומר 13+6. אתמול הייתי בבדיקת מעקב שגרתית אצל הרופא שלי וראיתי שבטופס מעקב הוא רשם שאני מתאימה לשבוע 15 (כלומר הקפיץ אותי בחזרה לתאריך המקורי). ראיתי את זה רק אחרי שיצאתי ולא הספקתי לשאול...

את כל הבדיקות קבעתי לפי החישוב של הא.ס וכעת אני חוששת שזה לא טוב!

הסקירה המוקדמת שלי היא עוד שבועיים שבה הייתי אמורה להיות בשבוע 15+5, אך מסתבר שאולי אהיה 16+5. הבנתי שסקירה מוקדמת עושים עד שבוע 16, כך שאני עלולה לצאת מהגבול לא?

אשמח להארה בנושא, עצה או כל דבר שיעזור לי להבין את הבלבול הזה.

איך זה שפתאום אני קופצת שבוע?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלבול בשבועות

הוספת תגובה

• בלבול

ד``ר איילון לחמן
    12/04/2008

לעדי שלום.
    את כנראה מאד בלחץ,אם שאלתך מופיעה במספר פורומים.על כל פנים ההתיחסות היא לבדיקות היותר מוקדמות שבצעת.בכל מקרה תבוצע הסקירה להערכתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה...

עדי
    12/04/2008

המון תודה על התשובה המהירה!! אכן הייתי בלחץ :) הלחץ שלי נבע מזה שחששתי שהתאריך יהיה מאוחר מדי ולכן הבדיקה לא תהיה טובה (ולא נשכח שאני משלמת המון כסף על הבדיקה הזאת). אני מבינה ממך שהחישוב הראשוני הוא יותר מדויק וזה מרגיע. ושאלה נוספת- עד איזה שבוע אפשר לעשות סקירה מוקדמת- 16+5 זה באמת מאוחר מדי?
    והאם לדעתך לנסות להקדים את הבדיקה או שזה בסדר להישאר בתאריך זה (15+5 לפי א.ס ראשון).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה.

ד``ר איילון לחמן
    12/04/2008

לעדי שלום.
    מאחר ואת לחוצה בענין,אולי באמת כדאי להקדים הבדיקה ואז כולם רגועים ושמחים.
    חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה וחג שמח!

עדי
    12/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו