כמה שאלות שממש חשובות לי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות שממש חשובות לי!
    דנה
    12/06/2014

היי ד"ר, מה שלומך?
    אני 3 חודשים אחרי הפלה נדחית עקב דופק שהפסיק בעובר בשבוע 7.
    מאז עשיתי הזרעה שלא צלחה ועכשיו ביום ראשון שוב הזרעה נוספת אך הפעם (שזאת פעם ראשונה) אני עשיתי מעקב עם בדיקת דם.
    רציתי לשאול ברשותך:
    1. יום שישי עשיתי בדיקת א.ס בו נצפו 2 זקיקים. 18 מ"מ ו 16 מ"מ ורירית 9.2 בבדיקת דם יצא אסטרודיל 1812 ופרוגרסטום 4.7 - האם ניתן להסיק מכך ששני הזקיקים בייצו?
    2. בבדיקת דם, איך יודעים שזקיק בשל? ז"א כמה אסטרוידל צריך להיות בזקיק אחד בשל?
    3. ביום שישי לאחר שקיבלתי את התוצאות האחיות התקשרו להודיע לי להזריק אוביטרל בשעה 23:00 בלילה והזרעה בוצעה ביום ראשון בבוקר. יש מצב קלוש שפספסתי...? או שהזריקה אכן "מקפיאה" ל 36 שעות את הביציות שלא יפקעו?
    4. בהזרעה שאלתי את הרופא האם לפי הריר יש ביוץ והוא אמר שזה נראה טוב. מה הכוונה נראה טוב? ז"א איך אתם מאבחנים את שה במעמד הזרעה? (שאלתי כי בהזרעה שנקלטתי הרופא אמר שלפי ריר צוואר הרחם אני מבייצת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות שממש חשובות לי!

הוספת תגובה

• כמה שאלות שממש חשובות לי! - תגובה

ד``ר אריה לידור
    15/06/2014

שלום לך
    התוצאות תקינות ותזמון ההזרעה נכון נקווה שיצליח
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו