דלקת נרתיק והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת נרתיק והריון
    הדיל
    16/06/2014

שלום

אני נמצאת בהריון שני שלי בשבוע 11 ו4 ימים , מאז תחילת ההריון מופיעה אצלי סימני דלקת נרתיק בצורה מאוד חריפה עם הפרשות וכאבים , רופא הנשים שלי טוען שפתילות וטיפול בדלקת יזיק לעובר, המליץ לי לשתות מים ואכול יוגרט, אני סובלת מאוד.
    אשמח לקבל יעוץ בנושא
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת נרתיק והריון

הוספת תגובה

• מניסיון שלי עד שרופא יענה

רות
    18/06/2014

כדאי שתתייעצי עם עוד רופא כיוון שזיהום מהדלקת שעלול בעצמו להזיק לעובר זה לא פחות טוב מטיפול נכון ויעיל שנותנים לנשים הרות עקב דלקות מסוג זה וכלל כדורים לבליעה,/טבליות להחדרה+קרם למריחה, מניסיון דומה קיבלתי טיפול כזה בהריון ותוך מספר ימים הכל נעלם. נולדה תינוקת מושלמת ולא היה שום נזק. ממליצה בחום להתייעץ עם רופא נוסף ולא לסבול לרגע. כדאי גם לעשות תרבית שתן וכו'/בדיקה לקנדידה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף

רות
    18/06/2014

גם שתיית מים מרובה עוזרת לשטיפת החיידקים ופרוביוטיק ככדורים בבליעה עוזרים אך יוגורט זה קישקוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו