מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך נרגעים?לימור26/06/2014
שלום רב, הריון חוזר (תינוקת בת שנתיים בבית ושתי גרידות בשל הריון שלא התפתח בשבועות מוקדמים). איני מרגישה עדיין תנועות עובר(בערב אם מתרכזת ושמה ידיים על הבטן מרגישה דפיקות קטנות). הבטן גדולה מאוד. כל הבדיקות היו תקינות ברוך השם. מתי אתחיל להרגיש בבירור תנועות עובר ואוכל להירגע? הבדיקה הבאה היא סקירה מאוחרת בעוד שבועיים ואני במתח תמידי אולם ברור לי שאי אפשר לעשות הרבה בדיקות אולטרסאונד.
תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שיענו פתרון מצויין
שני30/06/2014לי יש מכשיר שקניתי באיביי מתחילת ההריון, הוא קטן ונוח וניתן לשמוע איתו את דופק העובר וגם תנועות העובר כשהוא זז שומעים בעבוע חזק, בעיקר אחרי אוכל. עלה לי בסביבות 100 שקלים שווה כל שקל, יש גם בארץ קצת יקר יותר תלוי בסוג ובחברה, הפשוט מספיק לגמרי. לא עמדתי בלחץ עד לבקית דופק כל פעם אצל הרופא וזה ממש מרגיע אותי. ממליצה בחום. אחר כך את יכולה למכור את זה ביד 2 או להשאיל לחברות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבחורה שכתבה על המכשיר לשמיעת דופק
לימור30/06/2014תודה רבה! איפה ניתן לרכוש? מה שם המכשיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימור לגבי המכשיר
שני02/07/2014היי שוב, לי יש מכשיר בשם babysound יש אותו באיביי במאה ומשהו שקלים אך לוקח זמן להגיע לארץ, או באתר bmommy יש אותו ב 250 שקלים. יש כמובן אינסוף חברות אבל זו גם טובה. בלי זה לא הייתי שורדת את הלחץ.. ממליצה בחום לכל אישה שלא רגועה.. אני קצת מגזימה.. בודקת דופק ושומעת תנועה כל בוקר... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך נרגעים? - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ01/07/2014הכול ברור
צריך לדבר עם משהו: עובדת סוציאלית פסיכולוגית ואפילו אנשי צוות אחרים כדי להוריד את סף החרדה.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)