איך נרגעים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך נרגעים?
    לימור
    26/06/2014

שלום רב, הריון חוזר (תינוקת בת שנתיים בבית ושתי גרידות בשל הריון שלא התפתח בשבועות מוקדמים). איני מרגישה עדיין תנועות עובר(בערב אם מתרכזת ושמה ידיים על הבטן מרגישה דפיקות קטנות). הבטן גדולה מאוד. כל הבדיקות היו תקינות ברוך השם. מתי אתחיל להרגיש בבירור תנועות עובר ואוכל להירגע? הבדיקה הבאה היא סקירה מאוחרת בעוד שבועיים ואני במתח תמידי אולם ברור לי שאי אפשר לעשות הרבה בדיקות אולטרסאונד.
    תודה רבה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך נרגעים?

הוספת תגובה

• עד שיענו פתרון מצויין

שני
    30/06/2014

לי יש מכשיר שקניתי באיביי מתחילת ההריון, הוא קטן ונוח וניתן לשמוע איתו את דופק העובר וגם תנועות העובר כשהוא זז שומעים בעבוע חזק, בעיקר אחרי אוכל. עלה לי בסביבות 100 שקלים שווה כל שקל, יש גם בארץ קצת יקר יותר תלוי בסוג ובחברה, הפשוט מספיק לגמרי. לא עמדתי בלחץ עד לבקית דופק כל פעם אצל הרופא וזה ממש מרגיע אותי. ממליצה בחום. אחר כך את יכולה למכור את זה ביד 2 או להשאיל לחברות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבחורה שכתבה על המכשיר לשמיעת דופק

לימור
    30/06/2014

תודה רבה! איפה ניתן לרכוש? מה שם המכשיר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללימור לגבי המכשיר

שני
    02/07/2014

היי שוב, לי יש מכשיר בשם babysound יש אותו באיביי במאה ומשהו שקלים אך לוקח זמן להגיע לארץ, או באתר bmommy יש אותו ב 250 שקלים. יש כמובן אינסוף חברות אבל זו גם טובה. בלי זה לא הייתי שורדת את הלחץ.. ממליצה בחום לכל אישה שלא רגועה.. אני קצת מגזימה.. בודקת דופק ושומעת תנועה כל בוקר... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך נרגעים? - תגובה

ד``ר מאיר פומרנץ
    01/07/2014

הכול ברור
    צריך לדבר עם משהו: עובדת סוציאלית פסיכולוגית ואפילו אנשי צוות אחרים כדי להוריד את סף החרדה.בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו