חתך מקופסאת שימורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתך מקופסאת שימורים
    פנינית
    27/06/2014

נחתכתי מקופסאת שימורים, החתך היה די עמוק ירד דם, אבל חיטאתי את המקום עם אלכוהול ושטפתי היטב. אני לא מחוסנת מטטנוס, מה ההשפעה של כך על העובר, האם אני צריכה לדאוג? לא קרה לי כלום, וגם לא התפתחו תסמינים של טטנוס, אבל הייתי צריכה ללכת למיון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתך מקופסאת שימורים

הוספת תגובה

• חתך מקופסאת שימורים - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    02/07/2014

שלום.
    בעקרון כן. היית לפחות צריכה לפנות לרופא המשפחה לקבל הדרכה.ממליץ שתפני אליו כבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פנינית
    03/07/2014

המקרה היה לפני מס' שבועות וכשהתייעצתי עם רופאת הנשים שלי היא אמרה שזה לא נשמע לה מדאיג...
    השאלה שלי האם זה יכול לפגוע בעובר למרות שלא קרה לי כלום, ולמרות שניקיתי היטב וחטאתי עם אלכוהול? החלק שחתך אותי היה ללא חלודה וללא שאריות של לכלוך.

אם זה בכל זאת עלול להשפיע, אילו בדיקות אני צריכה לעשות כדאי לברר זאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    07/07/2014

שלום.
    אם עברו מס שבועות,ההריון מתפתח כראוי ואין בעיות באזור הפציעה, אז סביר להניח שעברנו הכל בשלום.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו