מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתך מקופסאת שימוריםפנינית27/06/2014
נחתכתי מקופסאת שימורים, החתך היה די עמוק ירד דם, אבל חיטאתי את המקום עם אלכוהול ושטפתי היטב. אני לא מחוסנת מטטנוס, מה ההשפעה של כך על העובר, האם אני צריכה לדאוג? לא קרה לי כלום, וגם לא התפתחו תסמינים של טטנוס, אבל הייתי צריכה ללכת למיון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך מקופסאת שימורים - תגובה
ד``ר איילון לחמן02/07/2014שלום.
בעקרון כן. היית לפחות צריכה לפנות לרופא המשפחה לקבל הדרכה.ממליץ שתפני אליו כבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פנינית03/07/2014המקרה היה לפני מס' שבועות וכשהתייעצתי עם רופאת הנשים שלי היא אמרה שזה לא נשמע לה מדאיג...
השאלה שלי האם זה יכול לפגוע בעובר למרות שלא קרה לי כלום, ולמרות שניקיתי היטב וחטאתי עם אלכוהול? החלק שחתך אותי היה ללא חלודה וללא שאריות של לכלוך.
אם זה בכל זאת עלול להשפיע, אילו בדיקות אני צריכה לעשות כדאי לברר זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר איילון לחמן07/07/2014שלום.
אם עברו מס שבועות,ההריון מתפתח כראוי ואין בעיות באזור הפציעה, אז סביר להניח שעברנו הכל בשלום.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)