שמירת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון
    רונית
    02/07/2014

מקווה שהשאלה קשורה לפורום הנ"ל
    שלום רב שמי רונית בת 35 הריון שלישי ב"ה הריון תקין .
    שאלתי היא כזו החל מחודש רביעי לערך התחלתי להרגיש בכאבי גב שהשפיעו לי גם על רגל ימין כתוצאה מכך התחלתי לצלע לסירוגין כאב שהלך וחזר . נכון להיום אני בשבוע 25 דהיינו באמצע חודש שישי הכאבים הם מאוד חזקים דבר הגורם לי לצליעה .

בעקבות הכאבים רופא פניתי לאורטופד שהמליץ לי על מנוחה בבית ושמירת הריון ורופא הנשים שלי תומך בכך .

שאלתי היא לענין ביטוח לאומי אני מבינה כי שמירת הריון מאושרת בתנאי שחל סיכון לאם או לעובר - ב"ה לא קיים סיכון לעובר ולי פרט לזה שאני צולעת וסובלת מכאבים מאוד חזקים לא קיים סיכון חים גם לי

לציין כי המרחק בין מקום מגוריי למקום עבודתי הוא מאוד ארוך שעתיים לכל כיוון זאת אומרת שאני 4 שעות ביום בדרכים .

האם ידוע לכם מהי עמדת ביטוח לאומי בענין ?
    במידה וביטוח לאומי לא מאשר האם אני יכולה להשתמש בחופש מחללה שהרופא שלי נותן לי מדובר על תקופה של 3 חודשים

אודה להתייחסותכם המקצועית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון

הוספת תגובה

• שמירת הריון - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    02/07/2014

שלום.
    קיים כן סיכון עבורך,משום שהמשך ההריון יכול להחמיר הבעיה האורטופדית. סביר לכן להניח שהענין יאושר על ידי הביטוח הלאומי.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו