טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, המחזור האחרון שלי היה ב 24.6.14 לאחר 28 יום בדיוק מזה שקדם לו. ב 4.7 הייתי אצל רופא נשים שאמר לי שהוא רואה באולטראסאונד התחלה של ביוץ-גם בדיקת ביוץ ביתית שעשיתי באותו היום הייתה חיובית.אז מאותו יום במשך 3 ימים ניסינו. היום עברו 24 ימים מהמחזור וכבר 3 ימים ברצף שאני עושה בדיקות ביוץ(קראתי איפשהו שהן גם יכולות לרמז על הריון)והן יוצאות חיוביות לחלוטין. בדיקת הריון ביתית שעשיתי יצא שלילית. בימים האחרונים אני מרגישה חולשה פיזית וכאבי בטן. האם יכול להיות שבדיקת ביוץ חיובית מעידה על הריון? יש לי תור לבדיקת גם ביום ב-שזה כבר היום ה 28 למחזור,האם זה מוקדם מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר