מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת הרמוניאירית18/07/2014
שלום,
המליצו לי על בדיקת הרמוני במקום מי השפיר.
אני בת 31 שבוע 10.
האם היא נותנת את אותו המענה ובאמת כדאי לבצע אותה במקום?
לתשובתכם אודה,
אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הרמוני - תגובה
ד``ר איילון לחמן19/07/2014שלום.
בדיקת הרמוני היא בהחלט טובה,היא מכסה את המומים הגנטיים השכיחים ביותר,אך פחות את הנדירים יותר.גם אגב באם ,לא עלינו, התשובה מגלה מום מסוים יש צורך בבדיקת מי השפיר.יתרונה הגדול הוא שאינה מהוה כל סיכון להמשך ההריון.זאת משום שבבדיקת מי השפיר קיים סיכון להפלה בערך ברמות שבין 1:400 ל- 1:500.תרצי עוד מידע תוכלי לפנות אליי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי
רווית22/07/2014היי, מנסיון עקב גילי 37 והריון יקר חששתי מאוד מהסיכון של דיקור מי שפיר. לאחר ששקיפות עורפית יצאה תקינה ניגשתי לעשות את בדיקת Maternit21 שלאחר חקירה בדיקות ברשת וברור עם החברה נשמעה לי אמינה וטובה ובודקת כ 13 תסמונות חשובות. ברוך השם התוצאה הגיעה תוך שבוע והיתה תקינה, בהמשך ביצעתי גם חלבון עוברי וסקירה מאוחרת לחזק את התוצאות וזה נתן לי רוגע. ממליצה על בדיקת הדם כהתחלה ואם חס ושלום יוצאת חיובית אז לשקול דיקור מי שפיר בחיוב. בהצלחה בכל מה שתבחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)