מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צוואר רחם קצרר20/07/2014
שלום
הריון ראשון ב2011 צירים מוקדמים בשבוע 30 ופתיחה של 4 ס"מ , עם שמירת הריון הצלחתי להגיע ל38+5 שבועות. עכשיו בהריון שני.
בשבוע 22 היו התכווצויות והלכתי לבית חוליםף בבדיקה וגינלית נאמר לי שהצוואר רחם מאוד קצר ושיש סיכון ללידה מוקדמת. הרוםא רשם פרוגסטרון ואמר לי לא להיות בשמירה כי גם אם התינוקת תיוולד אין לה סיכויי לשרוד.
שבוע 23 עשיתי אולטרסאונד וגינלי שמדד אורך 31מ"מ והרופא שבדק את התוצאות אמק שזה נראה תקין לחלוטין.
האם הפרוגסטרון יכול להאריך את צוואר הרחם? מה יותר מדויק, בדיקה וגינלית או אולטרסאונד וגינלי?
האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לשמור על ההריון הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר רחם קצר - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ24/07/2014אורך צואר נמדד וגינאלית ללא לחץ
צירים ולחץ על צואר יכולים לקצר אותו
לאחר הפסקתם יתכנו מדידות שונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)