מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטרס והריוןדנה21/07/2014
היי עקב המצב הבטחוני אני ממש בחרדה. אני בשבוע ה28 ויש אזעקות...אני ממשיכה לעבוד ובנותי הקטנות בקייטנה ובעלי בדרכים לעבודה. האזעקה תפסה אותי כבר פעמיים עם הבנות בחוץ כשנסענו הבייתה ואני בלחץ כי אין לאן להכנס. יש לי המון סרטים רעים בראש ואני ממש בחרדה( יש לי אפילו דפיקות לב מוגברות כל הזמן ). לא יודעת איך להרגיע את עצמי ואני לא יודעת איך אחזיק מעמד. יצא שעישנתי ב12 יום האלה 4 סיגריות ( בכל הקופה לא ביום )רק כדי להרגע ואני שנים כבר לא מעשנת ...אני יודעת שההשפעה של הסטרס על העובר מאד רעה( ממה שקראתי ברשת ) וזה מפחיד אותי. מה אני יכולה לקחת להרגעה? קשה לי. אני חרדה ולא ישנה...מרגישה שאין לי אוויר יותר....נדמה לי שיקרה משהו למשפחה שלי והפחד משתק אותי ממש....רסקיו זה בסדר?כדורים טבעיים אחרים אפשר?אודה אם תמליץ לי מה לעשות כי ממש קשה לי ואני לא נוגעת יותר בסיגריות...הייתי פשוט בהיסטריה של בכי... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרס והריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ24/07/2014כדאי להתייעץ במומחים בנושא
ישנם טיפולים כולל תרופות להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)