שוע 33 כאבים מטורפים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוע 33 כאבים מטורפים
    ללי
    27/07/2014

שלום לכולם. שאלתי מופנית בעיר לרופאים ולבנות עם נסיון. כבר לפני כמה חודשים התחילו לי כאבים באזור המפשעות ובחיבורים של הרגליים. בתחילה הרגשתי את זה אחרי מאמץ אפילו קל כמו עמידה של למעלה מ5 דקות או הליכה רגועה. נוסף לזה כאבו לי הרגליים מאודד וגם הגב התחתון. הרופאה שלי חשבה שזה בגלל מחסור בויטמין B12 וקיבלתי זריקות. אחרי סידרה של זריקות היא אמרה לי להמשיך בכדורים דרך הפה. באמת כאבי הרגליים והחולשות הנוראיות פחתו אבל הכאבים במפשעות רק מתגברים. בשבת קמתי באמצע הלילה לשרותים ולא יכולתי ללכת !! כרגיל לוקח לי זמן להסתובב במיטה ואח"כ להתיישב בגלל הכאבים , אבל פשוט לא יכולתי לקום ואח"כ להזיז את הרגליים כאבים נוראיים. אותו דבר הבוקר רק קצת פחות. עשיתי אתמול אמבטיה חמה לא נראלי שעזר משו. לי זה נראה כמו שרירים מכווצים או משו כזה כי אחרי כמה דקות מנוחה כשאני מתיישבת הכאב החזק משתחרר ונשאר 'רק' כאב מופחת שיחסית נסבל. מה זה ? תופעה מוכרת ? מה אפשר לעשות ? ואיך אני יולדת ככה ? תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוע 33 כאבים מטורפים

הוספת תגובה

• מחכה לתגובת הרופא

ללי
    29/07/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוע 33 כאבים מטורפים - תגובה

ד``ר אריה לידור
    29/07/2014

שלום לף
    קודם כל פני לבדיקת רופא נשים וכן אורטופד. כנראה שמדובר בסימפיזיוליזיס . ניתן להקל על ידי משכחי כאבים פיזיוטרפיה והתאמות תנוחה.
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוע 33 כאבים מטורפים - תגובה

ד``ר אריה לידור
    29/07/2014

שלום לף
    קודם כל פני לבדיקת רופא נשים וכן אורטופד. כנראה שמדובר בסימפיזיוליזיס . ניתן להקל על ידי משכחי כאבים פיזיוטרפיה והתאמות תנוחה.
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו