מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוע 33 כאבים מטורפיםללי27/07/2014
שלום לכולם. שאלתי מופנית בעיר לרופאים ולבנות עם נסיון. כבר לפני כמה חודשים התחילו לי כאבים באזור המפשעות ובחיבורים של הרגליים. בתחילה הרגשתי את זה אחרי מאמץ אפילו קל כמו עמידה של למעלה מ5 דקות או הליכה רגועה. נוסף לזה כאבו לי הרגליים מאודד וגם הגב התחתון. הרופאה שלי חשבה שזה בגלל מחסור בויטמין B12 וקיבלתי זריקות. אחרי סידרה של זריקות היא אמרה לי להמשיך בכדורים דרך הפה. באמת כאבי הרגליים והחולשות הנוראיות פחתו אבל הכאבים במפשעות רק מתגברים. בשבת קמתי באמצע הלילה לשרותים ולא יכולתי ללכת !! כרגיל לוקח לי זמן להסתובב במיטה ואח"כ להתיישב בגלל הכאבים , אבל פשוט לא יכולתי לקום ואח"כ להזיז את הרגליים כאבים נוראיים. אותו דבר הבוקר רק קצת פחות. עשיתי אתמול אמבטיה חמה לא נראלי שעזר משו. לי זה נראה כמו שרירים מכווצים או משו כזה כי אחרי כמה דקות מנוחה כשאני מתיישבת הכאב החזק משתחרר ונשאר 'רק' כאב מופחת שיחסית נסבל. מה זה ? תופעה מוכרת ? מה אפשר לעשות ? ואיך אני יולדת ככה ? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתגובת הרופא
ללי29/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוע 33 כאבים מטורפים - תגובה
ד``ר אריה לידור29/07/2014שלום לף
קודם כל פני לבדיקת רופא נשים וכן אורטופד. כנראה שמדובר בסימפיזיוליזיס . ניתן להקל על ידי משכחי כאבים פיזיוטרפיה והתאמות תנוחה.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוע 33 כאבים מטורפים - תגובה
ד``ר אריה לידור29/07/2014שלום לף
קודם כל פני לבדיקת רופא נשים וכן אורטופד. כנראה שמדובר בסימפיזיוליזיס . ניתן להקל על ידי משכחי כאבים פיזיוטרפיה והתאמות תנוחה.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)