US וגיל הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• US וגיל הריון
    נורית
    15/08/2014

שלום רב, מחזור אחרון שלי היה בתאריך 15/6. המחזורים שלי לא סדירים ואינני יודעת בדיוק מתי הביוץ שלי. המחזור שהגיע לאחר מכן ב- 20/7 היה מאוד מוזר, 3 ימים של הפרשות חומות ומכיוון שהמשיך לכאוב לי החזה, חשדתי בהריון. ביום 30/7 עשיתי בדיקת דם והתוצאה היתה ערכי בטא של 227. עקבתי אחרי הגדילה של הבטא שהכפילה עצמה בצורה תקינה. ב- 14/8 עשיתי אולטרסאונד ראשון ושם גילו שק הריון בלבד המתאים לשבוע 5. משהו ממש לא מסתדר לי. אני יודעת שהביוץ כנראה אחר משמעותי אך יש הבדל של 3 שבועות בין גיל הריון שמחושב על פי הוסת האחרונה לעומת האולטרסאונד.
    השאלה שלי היא האם בוודאות לפי בדיקת האולטרסאונד אני בשבוע 5 או שיש סיכוי שאני בשבוע 8 ושההריון אינו מתפתח טוב ולכן הגודל הראה שההריון מתאים לשבוע 5?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    US וגיל הריון

הוספת תגובה

• US וגיל הריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    17/08/2014

שלום לך
    כדי לענות על שאלתך יש צורך באולטרהסאונד נוסף . אם ההריון מתפתח היטב יש לקבוע את הגיל לפי האולטרהסאונד
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו