מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עד כמה זה נדיר...?אני19/08/2014
היסטוריה - נכנסתי להיריון ונצפה שק עובר ודופק בשבוע 7-8. כמה ימים לאחר מכן שוב US ושוב אין דופק. עשיתי גרידה.
5 חודשים אחרי נקלטתי. US שבוע 7 נצפה שק עובר ודופק. שבוע לאחר מכן חזרו על ה US בעקבות ההפלה הקודמת והכל היה בסדר. שבוע אחר דימומים וכמעט איבדתי את העובר. בסופו של דבר ילדתי בשבוע 40 בדיוק בלידה טבעית תינוקת בריאה.
אחרי 5 שנים נכנסתי להיריון. נצפה שק עובר ודופק בשבוע 6+3
בשבוע 10+6 הלכתי לבדיקה - אין דופק והעובר מתאים לשבוע 6+6. לא היו דימומים ולא כלום. אחרי שבוע 4 כדורי ציטוטק. העובר יצא השילייה לא. נתנו אחרי יומיים עוד שני כדורים. באתי אחרי שבוע ונשאר תוכן של 19 ממ. המליצו לחכות למחזור הבא. חיכיתי, קיבלתי, 19 הממ נשארו כפי שהיו ובסופו של דבר עשו לי גרידה.
עד כמה זה נדיר? מה זה אומר שהתוכן ככ עקשן?
האם כדאי לעשות בדיקות כלשהן?
אני בת 32, בריאה בדר"כ. שני ההריונות הראשונים מהבעל הראשון וההיריון השלישי מהבעל הנוכחי. עם שניהם עשיתי בדיקות גנטיות לפי הגנים שלהם כי אני מאומצת ואני לא יודעת מה המוצא שלי.
אשמח לכל עצה, הפנייה וכל מה שיש.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה זה נדיר...? - תגובה
ד``ר אריה לידור21/08/2014שלוםלך
בצעי בדיקת אולטרהסאונד לסקירת רירית הרחם ובאם תקינה התחילי בנסיונותייך להרות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקינה
אני22/08/2014תקינה אחרי הגרידה או בכללי?
אם נכנסתי 3 פעמים להיריון עד שלב מסיים היא לא תקינה? בשתי ההפלות לא היה דימומים. בהפלה האחרונה התוכן בכלל לא רצה לצאת - קיבלתי 2 מנות ציטוט וישר רק השק. חיכיתי למחזור ולא יצא כלום. אחרי היסטרוסקופיה אבחנתית הוחלט על גרידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)