מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הסיכוי שלי להכנס להריון ?שני21/08/2014
שלום. שמי שני, בת 26. במערכת זוגית נהדרת כבר 5 שנים. מאז היותי בת 17 אני לוקחת גלולות מסוג פמינט. לפני 7 שנים בערך, במערכת זוגית ישנה יותר, שכחתי לקחת פעם אחת בלבד גלולה ונכנסתי להריון. עשיתי הפלה - ניתוח גרידה. כעת אני עדיין משתמשת בגלולות אך עושה מדי פעם הפסקה ( מאמינה שזה לא בריא לקחת את הגלולות רצוף). בזמן ההפסקה אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין, בפעמים אלו לא גמר בחוץ. לא קיבלתי את המחזור שלי בזמן המדויק כמו תמיד עם גלולות - במקום לקבל ביום חמישי קיבלתי שלושה ימים לאחר מכן בראשון. המחזור נמשך לי כשלושה ימים. ביום הרביעי והחמישי קיימתי יחסי מין מלאים עם בן זוגי. לאחר סיום המחזור המשכתי שוב עם הגלולות. כעת - שבוע לאחר סיום המחזור וקיום יחסי מין איני חשה בטוב ( אינני יודעת אם זה באמת חולי או שמא סימפטומים אחרים) כואבת לי הבטן- ממש התכווצויות מדי פעם כמו במחזור. הבטן בנפיחות קלילה ואני עם הפרשות צמיגיות. האם יש סיכוי בכלל שאני בהריון? למרות שקיימתי יחסי מין ישר אחרי סיום המחזור? האם שווה לבדוק זאת עכשיו לאור הנאמר? כמובן, רק שאהיה ברורה, אינני מפחדת או נמנעת להכנס להריון. אני בשלב בחיים בו הריון יתקבל בברכה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכוי שלי להכנס להריון ? - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ21/08/2014השאלות מאוד חשובות
חייבת להבדק גניקולוגית כולל BHCG , סונר ולקבל הסבר על נטילה נכונה של גלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון לא תספיק?
שני21/08/2014תודה. עצם זה שהפנית אותי לביצוע בדיקות אלה מצביע על כך שאכן יש סיכוי שאני בהריון . האם לא כדאי להתחיל עם בדיקת הריון רגילה ולאחר מכן לבצע בדיקה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)